Hvězdy na cestě přehled
Karin Krajčo Babinská
V minulosti stárnoucího slavného herce Igora a jeho dcery, úspěšné spisovatelky Vandy, se skrývá tragédie, která navždy změnila jejich životy. Po letech odcizení se setkávají na Krétě, aby tu splnili jedno poslední přání. Podaří se jim během společných dnů ustát řadu vypjatých situací a najít k sobě ztracenou cestu? Emotivní vyprávění o vině a odpuštění vás spolu s hrdiny dovede k jasnému poselství: Každý má svůj příběh, jen ho nikdy nevidíme celý. Nezkrácená verze podle stejnojmenné knihy vydané nakladatelstvím CPress v roce 2020. 1 audio CD Pozn.: Na CD chybné číslování a nesprávné pořadí kapitol.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hvězdy na cestě. Přihlašte se a napište ho.
Mám ráda takové "obyčejné" příběhy.
Zpočátku mi příběh přišel obyčejný až moc, ale postupně s vůní moře a tepla se vše neuvěřitelně zamotalo a dostalo příjemný a osvěžující náboj.
Konec lehce smutný, ale tak to prostě bývá.
Mám moc ráda tyhle obyčejně neobyčejné příběhy obyčejných lidí.
Připomnělo mi to příběhy od A.Mornštajnové.
Knižní novinky (42. týden)
11.10.2020
Kniha Hvězdy na cestě v seznamech
pro ženy rodinné vztahy Kréta dovolená rodinná tajemství otcové a dcery
2020 | Hvězdy na cestě |
2022 | Tsunami |
2018 | Za sny |
2017 | Kecy, kecy, kecičky |
2024 | Čarodějky |
Kniha je prostě velmi laciná snůška všeho možného, jen aby byl příběh aspoň trochu zajímavý. Začíst jsem se začetla, ale je to na mě moc plytké. Avšak jako odreagování dobré a zase nelze mít autorce za zlé, že má lehký styl psaní, který se čte rychle, byť kniha nemá přidanou hodnotu, jež jako náročný čtenář vyhledávám.
#prvniprectenaknihavprosinci2024