Hvězdy na cestě přehled

Hvězdy na cestě
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531710/bmid_hvezdy-na-ceste-65c4cf45aebdc.png 4 688 688

V minulosti stárnoucího slavného herce Igora a jeho dcery, úspěšné spisovatelky Vandy, se skrývá tragédie, která navždy změnila jejich životy. Po letech odcizení se setkávají na Krétě, aby tu splnili jedno poslední přání. Podaří se jim během společných dnů ustát řadu vypjatých situací a najít k sobě ztracenou cestu? Emotivní vyprávění o vině a odpuštění vás spolu s hrdiny dovede k jasnému poselství: Každý má svůj příběh, jen ho nikdy nevidíme celý. Nezkrácená verze podle stejnojmenné knihy vydané nakladatelstvím CPress v roce 2020. 1 audio CD Pozn.: Na CD chybné číslování a nesprávné pořadí kapitol.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hvězdy na cestě. Přihlašte se a napište ho.

petunkav
28.10.2024 4 z 5

Mám ráda takové "obyčejné" příběhy.
Zpočátku mi příběh přišel obyčejný až moc, ale postupně s vůní moře a tepla se vše neuvěřitelně zamotalo a dostalo příjemný a osvěžující náboj.
Konec lehce smutný, ale tak to prostě bývá.

Evkae36
21.10.2024 5 z 5

Mám moc ráda tyhle obyčejně neobyčejné příběhy obyčejných lidí.
Připomnělo mi to příběhy od A.Mornštajnové.

katynka78
22.08.2024 3 z 5

Už vím, že Karin Krajčo Babinská umí psát. A díky tomu ji vnímám ještě víc jako milou a opravdu vnímavou osobnost. Její Tsunami mi ukázalo, že je to ten styl, který můžu mít ráda. Proto jsem se pustila do její další knihy, která teda byla napsána dřív, ale já ji četla jako druhou. A když to tak vezmu, tak se autorka vyvíjí a to velmi dobrým směrem. Číst to tak, jak to napsala, tak jsem spokojená jako želva. Tím, že to čtu obráceně, tak tady nejsem tak nadšená, ale jsem spokojená.
Příběh z prostředí celebrit, které ale řeší stejné problémy jako my, co nejsme tak vidět, byl čtivý, zajímavý, poutavý a místy opravdu umí zasáhnout. Je tady několik šokujících momentů a v jednom jsem se "bohužel" našla, takže pocity byly velmi silné a to i ve chvíli, kdy se postava knihy nějak nebránila. A to ji nějak předurčilo k tomu, že vydržela v dospělosti určité zacházení a to bylo špatně. Naštěstí tady vidíme progres a to je důležité a nesoucí víru.
Co mi na knize ale vadí, tak jsou některé nezodpovězené otázky. Někdy můžou být, ale cítíte, že to do příběhu patří a nijak vám nevadí, že tam ty otázky vznikly. Ale tady mi to vadilo. Na konci jsem měla tolik nevyjasněných věcí, že mi to přišlo až moc. Taky mi vadilo to přebíhání z minulosti do přítomnosti, těžko se mi orientovalo.
Ale to všechno beru tak nějak jakože dobře teda no, když autorka myslí.
Celkový dojem z knihy je, že Karin je skvělá, že umí popsat vše, co je potřeba a že umí ve čtenáři vyvolat opravdu silné emoce a pocity, které si nese ještě docela dlouho po dočtení. A to je pro mne důležité, proto doporučuju jako oddechovku, ale pozor s přesahem a občasným zaražením ve smyslu wau efektu.

Knižní novinky (42. týden)

11.10.2020

Kniha Hvězdy na cestě v seznamech