Italská kuchyně přehled
neznámý - neuveden
Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience – olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky. A pokud se tak ještě nestalo, zaručeně propadnete kouzlu italsky čistých chutí. Vyzkoušejte jehněčí nožičky s rozmarýnem nebo saltimboccu z filé z mečouna s tomatovou salsou. Navnaďte se salátem s dresinkem z balzamikového octa a dopřejte si ravioli plněné uzeným lososem. Buon appetito!... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Italská kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Italská kuchyně v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 3x |
v Chci si koupit | 1x |
Štítky knihy
kuchařky Itálie italská kuchyně
Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |