Jak nakupovat a zpracovávat maso přehled

Jak nakupovat a zpracovávat maso
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/245819/bmid_jak-nakupovat-a-zpracovavat-maso-245819.jpg 4 8 8

Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. Ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. Rozšířené vydání. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!... celý text

Kuchařky
Vydáno: , Burda
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak nakupovat a zpracovávat maso. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

angloumene
22.11.2015 4 z 5

Opravdu přehledná a názorná kuchařka - nejen že je plná chutných receptů, ale navíc nabízí podrobný popis jednotlivých druhů a typů mas. Čtenář tak má možnost rozšířit svoje znalosti o to jak správně pracovat s vepřovým ocáskem, květovanou špičkou, telecím blanketem a mnohými dalšími. Prostě základní kuchařka pro všechny milovníky masa, jak má být! :)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak nakupovat a zpracovávat maso v seznamech

v Přečtených10x
v Mé knihovně13x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit4x

Autorovy další knížky

Václav Frič
česká, 1974
2010  92%Bravo, šéfe! – Václav Frič
2015  88%Jak nakupovat a zpracovávat maso