Jak nakupovat a zpracovávat maso

Jak nakupovat a zpracovávat maso
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/245819/bmid_jak-nakupovat-a-zpracovavat-maso-245819.jpg 5 7 7

Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. Ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. Rozšířené vydání. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!... celý text

Kuchařky
Vydáno: , Burda
více info...

Přidat komentář

angloumene
22.11.2015 4 z 5

Opravdu přehledná a názorná kuchařka - nejen že je plná chutných receptů, ale navíc nabízí podrobný popis jednotlivých druhů a typů mas. Čtenář tak má možnost rozšířit svoje znalosti o to jak správně pracovat s vepřovým ocáskem, květovanou špičkou, telecím blanketem a mnohými dalšími. Prostě základní kuchařka pro všechny milovníky masa, jak má být! :)

Štítky knihy

maso kuchaři a šéfkuchaři

Autorovy další knížky

Václav Frič
česká, 1974
2010  92%Bravo, šéfe! – Václav Frič
2015  91%Jak nakupovat a zpracovávat maso