Jak nakupovat a zpracovávat maso recenze
Václav Frič
![Jak nakupovat a zpracovávat maso Jak nakupovat a zpracovávat maso](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/245819/bmid_jak-nakupovat-a-zpracovavat-maso-245819.jpg?v=1539034219)
Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa. Ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. Rozšířené vydání. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.