Jako stín přehled
Helen Fields
Connie Woolwine série
1. díl >
Někde tam je. Skrývá se. A neustále se dívá. Edinburské kriminální oddělení má plné ruce práce s případem únosce, kterého svědci popisují spíš jako stín než jako opravdového člověka. Vyšetřovací tým se proto rozrůstá o nekonvenční americkou forenzní psycholožku Connie Woolwineovou a londýnského inspektora Brodieho Baardu. Společně se vydávají po stopách narušeného pachatele. Podaří se jim zabránit tomu, aby podivný muž uvrhl do noční můry další nevinné oběti?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2022 , VoxiOriginální název:
The Shadow Man, 2021
Interpreti: Martin Zahálka
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jako stín. Přihlašte se a napište ho.
Přijde mi tak trochu snaha o styl ala Chris Carter, ale něco tomu ještě chybí. Chris je prostě vyšší level. Ta závěrečná akční scéna byla už hodně přitažená za vlasy.
Nová séria a nová dvojica vyšetrovateľov. Začiatok má veľmi nezaujal, ale postupne som tomu prišla na chuť. Som zvedavá na ďalší diel.
10 nejprodávanějších eknih (říjen)
14.11.2022
Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)
02.10.2022
Kniha Jako stín v seznamech
v Mé knihovně | 233x |
2018 | Dokonalé stopy |
2018 | Dokonalá kořist |
2020 | Dokonalé ticho |
2019 | Dokonalá smrt |
2021 | Dokonalý zločin |
Napínavé, dramatické jen bohužel trošku podobné s prvním dílem Dokonalé série. Ale baví mě to a budu pokračovat ve čtení dalších děl. A závěr knihy? Oni ti autoři chtějí asi šokovat, jen míň je někdy více.