Jako stín přehled

Jako stín
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535197/bmid_jako-stin-660419ceed394.jpg 4 412 412

Connie Woolwine série

1. díl >

Někde tam je. Skrývá se. A neustále se dívá. Edinburské kriminální oddělení má plné ruce práce s případem únosce, kterého svědci popisují spíš jako stín než jako opravdového člověka. Vyšetřovací tým se proto rozrůstá o nekonvenční americkou forenzní psycholožku Connie Woolwineovou a londýnského inspektora Brodieho Baardu. Společně se vydávají po stopách narušeného pachatele. Podaří se jim zabránit tomu, aby podivný muž uvrhl do noční můry další nevinné oběti?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Voxi

The Shadow Man, 2021

Interpreti: Martin Zahálka

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jako stín. Přihlašte se a napište ho.

Januli
16.01.2025 4 z 5

Napínavé, dramatické jen bohužel trošku podobné s prvním dílem Dokonalé série. Ale baví mě to a budu pokračovat ve čtení dalších děl. A závěr knihy? Oni ti autoři chtějí asi šokovat, jen míň je někdy více.

TheSarcasm
14.01.2025 3.5 z 5

Přijde mi tak trochu snaha o styl ala Chris Carter, ale něco tomu ještě chybí. Chris je prostě vyšší level. Ta závěrečná akční scéna byla už hodně přitažená za vlasy.

munka
28.12.2024 3.5 z 5

Nová séria a nová dvojica vyšetrovateľov. Začiatok má veľmi nezaujal, ale postupne som tomu prišla na chuť. Som zvedavá na ďalší diel.

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

14.11.2022

Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)

02.10.2022

Kniha Jako stín v seznamech