Jar v záhrade přehled

Jar v záhrade
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341119/bmid_jar-v-zahrade-NPJ-341119.jpg 4 15 15

Kniha pre všetkých záhradkárov - preklad z anglických časopisov. Z obsahu: Apríl v záhrade, Kvetinová záhradka, Úžitková záhrada, Urobte si parenisko, začíname s rekonštrukciou záhrady, Skleník, Izbové kvetiny, Átriová záhradka, Sejba, Náradie na ošetrovanie trávnika, Cibuľa, Šalát, Rajčiaky, Paštrnák, Petúnia, Malina, Pestujeme papriku, Motorové kosačky, Choroby rastlín, Ruže, Dláždime átrium...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jar v záhrade. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (6)

Filomena1961
20.08.2024 5 z 5

Knížku už mám přibližně čtyřicet let a je mým průvodcem, nadšeně ji vždy v předjaří otevřu, prohlížím si nákresy, pěstování okrasných i užitkových rostlin.
I když jde o starší publikaci, je moje oblíbená a při vzorových zahradách se vždy zasním a představuji si, co bych na vlastním pozemku změnila a vylepšila. Někdy se mi to povede, ale pravidelně v červenci vede plevel na celé čáře. Nadčasová knížka pro všechny, kteří mají vztah k zahradě.

jprst
30.12.2022 4 z 5

V době svého vydání u nás to byla mezi knihami se zahrádkářskou tématikou jedna ze špičkových, ne ani tak, co se týkalo rad a informací, ale především svým parádním výpravným a přehledným zpracováním. A nutno poznamenat, že stejně vydařené byly i další tři díly nazvané podle ročních období.


micha-ella
18.04.2020 4 z 5

Knížky o zahradničení čtu ráda už od dětství. Mám několik doslova muzejních kousků a pořád se k nim vracím pro poučení. Moje zahrada mě baví stejně jako čtení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Jaro v knihách

22.03.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jar v záhrade v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených15x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x