Jar v záhrade přehled
neznámý - neuveden
V zahradě (Artia) série
1. díl >
Kniha pre všetkých záhradkárov - preklad z anglických časopisov. Z obsahu: Apríl v záhrade, Kvetinová záhradka, Úžitková záhrada, Urobte si parenisko, začíname s rekonštrukciou záhrady, Skleník, Izbové kvetiny, Átriová záhradka, Sejba, Náradie na ošetrovanie trávnika, Cibuľa, Šalát, Rajčiaky, Paštrnák, Petúnia, Malina, Pestujeme papriku, Motorové kosačky, Choroby rastlín, Ruže, Dláždime átrium...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jar v záhrade. Přihlašte se a napište ho.
V době svého vydání u nás to byla mezi knihami se zahrádkářskou tématikou jedna ze špičkových, ne ani tak, co se týkalo rad a informací, ale především svým parádním výpravným a přehledným zpracováním. A nutno poznamenat, že stejně vydařené byly i další tři díly nazvané podle ročních období.
Knížky o zahradničení čtu ráda už od dětství. Mám několik doslova muzejních kousků a pořád se k nim vracím pro poučení. Moje zahrada mě baví stejně jako čtení.
Jaro v knihách
22.03.2022
Kniha Jar v záhrade v seznamech
zahrady, zahrádky zahrádkářství, zahradničení jaro
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |
Knížku už mám přibližně čtyřicet let a je mým průvodcem, nadšeně ji vždy v předjaří otevřu, prohlížím si nákresy, pěstování okrasných i užitkových rostlin.
I když jde o starší publikaci, je moje oblíbená a při vzorových zahradách se vždy zasním a představuji si, co bych na vlastním pozemku změnila a vylepšila. Někdy se mi to povede, ale pravidelně v červenci vede plevel na celé čáře. Nadčasová knížka pro všechny, kteří mají vztah k zahradě.