Jedlo ako kľúč ku kultúre přehled
Rastislava Stoličná-Mikolajová
nehodnoceno
Autorka je poprednou slovenskou odborníčkou na problematiku ľudovej stravy.Predkladaná monografia je syntetickým produktom jej mnohoročného výzkumu a prvou prácou svojho druhu v slovenskom kontexte vôbec. Zároveň je to dielo, ktoré posúva hranice nášho poznania v tejto zaujímavej oblasti etnografického bádania.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jedlo ako kľúč ku kultúre. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Jedlo ako kľúč ku kultúre v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Autorovy další knížky
1991 | Jedlá a nápoje našich predkov |
2001 | Kuchyňa našich predkov |
2012 | Kulinárna kultúra regiónov Slovenska |
2012 | Slovenský rok - Receptár na dni sviatočné, všedné a pôstne |
2004 | Jedlo ako kľúč ku kultúre |