Ještě není konec přehled
Michal Sýkora
Detektivové od Nejsvětější Trojice série
Literární předloha televizní krimi série Vodník.
Detektivky, krimi Literatura česká
Vydáno: 2020 , Supraphon (Editio Supraphon)Interpreti: Norbert Lichý
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ještě není konec. Přihlašte se a napište ho.
"Oborová, a ztráty kras, dohoriva to leto krás. Dohriba ,ztrácí pár, já z léta mm jen kazet par. Pod oknem mým teď děti jedou zpívají do a tasncujou....
Hitovka Ivery Bartošové rozklinksva konec ketacvvilomouvi, která dnem městě, kde v prvolepublibove vile tráví prázdniny čtrnáctiletá Mag avio dvě roky mladší Hanka a Zuzana. Pomuloubdoupupa ve vile vrcho, nebot pladcivy Lukášek se nakonec stane obět nesmírně provedeného zločinu.
Po letech se na Komisarku Marii
Vyobraci je její někdejší nařízevy....
" Mysleli jsme ,ze všechno, protože to byla Draha, protože se přiznala. "
V první řadě musím říct, že kniha je úplně perfektní, protože jsem na to kompletně přišel už tak ve třetině: kdo, jak i proč. (A to se mi teda moc často nestává :) I na to, kam a proč vyběhla Draha atd. Konečně se budu moct podívat i na TV Vodníka.
V druhé řadě musím říct, že samotný příběh je poněkud krátký, což je pochopitelné, když se pátrá 25 let poté a řada svědků je po smrti. Autor to tak trochu vycpává Dylanem a životními osudy zúčastněných. (Proto 1 hvězda dolů). Čte se to ale jedním dechem.
Kniha Ještě není konec v seznamech
detektivní a krimi romány česká literatura české detektivky a krimi nevyřešené případy
2016 | Ještě není konec |
2012 | Případ pro exorcistu |
2013 | Modré stíny |
2020 | Nejhorší obavy |
2018 | Pět mrtvých psů |
Posledni dil byl lepsi,nez predchozi dva. Uplne nejlepsi je ale televizni zpracovani.