Jídlo - dějiny chuti přehled
Paul Freedman
První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti.... celý text
Literatura naučná Historie
Vydáno: 2008 , Mladá frontaOriginální název:
Food: The History of Taste
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jídlo - dějiny chuti. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (3)
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Jídlo - dějiny chuti v seznamech
v Přečtených | 6x |
ve Čtenářské výzvě | 4x |
v Knihotéce | 7x |
v Chystám se číst | 9x |
v Chci si koupit | 9x |
Úžasná publikace o tom jak se hodovalo od pravěku do součastnosti . Klenot knihovny každého kuchaře.