Kliatba přehled
Richard Bachman (p)
![Kliatba Kliatba](https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29679/kliatba-29679.jpg?v=1265017905)
Richard Bachman série
Právnik William Halleck mal problémy s nadváhou, ale potom čo nešťastnou náhodou zrazil starú cigánku pri návrate domov do Fairview, začal ubúdať na váhe. Zo začiatku si toho moc nevšímal, ale chudnutie pokračovalo sa ďalej vo znepokojujúce miere a kliatba, ktorú nad ním starý cigán vyriekol, ho začala strašiť v snoch ...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kliatba. Přihlašte se a napište ho.
![Mona Vasquez Mona Vasquez](https://www.databazeknih.cz/img/users/43_/43195/43195-ppW.jpg?v=1400751836)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
King se zjevně mým oblíbeným autorem nestane. Tohle je moje třetí kniha od něj, závěr byl sice lepší, než ten totálně odfláknutý konec u Pod kupolí, ale stejně docela zklamání. Nemluvě o čirém diletantství, kdy nechává cikány s maďarskými kořeny mluvit špatnou švédštinou - wtf?!
Knižní novinky (3. týden)
16.01.2022
Kniha Kliatba v seznamech
v Přečtených | 2 130x |
v Mé knihovně | 575x |
New York zfilmováno USA (Spojené státy americké) rodinné vztahy Romové, cikáni kletba prokletíAutorovy další knížky
1994 | ![]() |
1993 | ![]() |
2010 | ![]() |
2001 | ![]() |
2016 | ![]() |
Příběh se mi moc nelíbil,co člověk by přečetl kvůli bodu ve výzvě.