Konzervovanie ovocia, zeleniny, masa a vajec v domácnosti přehled
Jaroslav Balaštík
5. vydanie Autora knihy, Ing. Jaroslava Balaštíka, jedného z našich najlepších konzervárenských odborníkov, čitateľská verejnosť dobre pozná. Jeho knihy o konzervovaní v domácnosti iste nechýbajú ani v jednej domácnosti a sú praktickou a dobrou pomôckou. Prístupnou formou obohacuje literatúru z oblasti konzervovania a uchovávania potravín. Z obsahu: kompóty, kandizované ovocie a zelenina, džemy, ovocné rôsoly, rozvarky, marmelády, lekváre, ovocné pasty a ovocné syry, ovocné a zeleninové pretlaky a šťavy, sirupy, mušty, ovocné a hroznové vína, príprava a ošetrovanie kvasu na ovocné pálenky, sušené ovocie, konzervovanie zeleniny, skladovanie čerstvého ovocia a zeleniny, konzervovanie húb, konzervovanie mäsa a vajec.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konzervovanie ovocia, zeleniny, masa a vajec v domácnosti. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Konzervovanie ovocia, zeleniny, masa a vajec v domácnosti v seznamech
v Knihotéce | 4x |
Autorovy další knížky
1964 | Konzervování potravin v domácnostech |
2015 | Jak vypálit lepší slivovici |
1985 | Konzervovanie a mrazenie v domácnosti |
2001 | Konzervování v domácnosti |
1980 | Konzervovanie v domácnosti |