Království prokletých přehled

Království prokletých
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507301/kralovstvi-prokletych6UdwQH-XNz-.jpeg 4 549 549

Poté, co zaprodala svou duši, aby se stala královnou Hříšných, se Emilia vydá s tajemným princem Irou do Sedmi kruhů, kde je uvedena do svůdného světa neřestí. Přísahá, že udělá všechno pro to, aby pomstila svou milovanou sestru Vittorii… i když to znamená přijmout manželství s princem Orgoliem, králem démonů. Jak zní první pravidlo dvora Hříšných? Nikomu nevěř. Se zrádnými princi, přepychovými paláci, tajuplnými pozvánkami na večírky a rozporuplnými nápovědami ohledně toho, kdo skutečně zabil její dvojče, je Emilia osamělejší než kdy dřív. Může vůbec důvěřovat Irovi, který byl jejím někdejším spojencem ve světě smrtelníků, nebo skrývá nebezpečná tajemství o své pravé podstatě? Emilia bude zkoušena mnoha způsoby, zatímco pátrá po řadě magických předmětů, které odhalí stopy k její minulosti a poskytnou jí odpovědi, po nichž prahne…... celý text

Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Vydáno: ekniha , King Cool

Kingdom of the Cursed, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Království prokletých. Přihlašte se a napište ho.

Vendy1993
12.01.2025 4.5 z 5

Musím říct, že i druhý díl mi neuvěřitelně brnkal na nervy co se týče erotických scén a vlastně čehokoliv. Čtenáře nenechá ani na chvilku vydechnout, Emilia se neustále zaplétá ve svých teoriích a do toho ta neuvěřitelná chemie kterou má s Irou...no naprostá bomba. Hned jdu na třetí díl ;)

Hanka-K.
05.01.2025 5 z 5

Hned po prvním dílu jsem se musela začíst do druhého. Miluju tu sérii. Emilie se po prvním dílu dostane do podsvětí s démonem, kterého přivolala kvůli řešení smrti její sestry. Démonický princ Ira doprovází Emilii do podsvětí kvůli zavření pekelné brány a kvůli tomu, že se Emilie chce dozvědět pravdu o smrti sestry, myslí si, že za smrt může jeden ze sedmi hříšných princů. Do podsvětí se dostala po podpisu smlouvy, kterou podepsala vlastní krví. Prochází celou podzemní říší a seznamuje se s hříšnými. Na povrch vychází skutečnosti, které celou záležitost mění, Emilie musí několikrát udělat věci, které by za běžných okolností neudělala.
V tomhle díle bylo více spicy scén a chemie mezi Irou a Emilii byla elektrizující. Jejich dialogy útočné a hravé, líbilo se mi několik odhalení a statečnost hrdinky. Těším se na poslední díl.

Anushka1
27.12.2024 3 z 5

Děj přesně navazuje na konec první knihy. Způsob vyprávění se nezměnil a pořád mě ta ich forma trochu štve. Emílie začíná objevovat podsvětí po boku prince Iry a konečně si začíná připouštět, že k němu cítí i něco víc, než nenávist. Emílie má jasný cíl a to zjistit, kdo stojí za smrtí její sestry. Zaplétá se stále více do intrik pekelných princů a pomalu odhaluje svou pravou podstatu.
Nebudeme si nalhávat, že děj je něco světoborného. Ale pokud si chcete užít žhavou romanci a k tomu nějaké to tajemství, tak asi budete spokojeni.

Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)

13.11.2022

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022

Otevřela jsem dveře a potlačila vzdech. Uvnitř se nachá­ zela knihovna, o jaké se mi nesnilo. Jakmile jsem vešla do místnosti a prohlédla si celé řady skleněných polic, zaplavilo mě nadšení. Pokračovaly do nekonečna.

Jména mají moc. Tituly předvádějí moc. Jedno se dá bě­ hem chvíle získat či ztratit, to druhé ne.“

„Každý padouch si o sobě myslí, že je hrdina. A naopak. Ve skutečnosti se v každém z nás skrývá trochu z padoucha i hrdiny. Záleží na okolnostech.“

Kniha Království prokletých v seznamech

v Mé knihovně382x