Krev černých vran přehled

Krev černých vran
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425598/bmid_krev-cernych-vran-GVR-425598.png 3 15 15

...jedna chata... ...dva bývalí přátelé... ...děsivá minulost, která opět vytahuje drápy... Thriller z prostředí jihočeské metalové undergroundové scény 90. let.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krev černých vran. Přihlašte se a napište ho.

PMR
19.02.2022

Je jasné, že mezi blackmetalisty je plno sociopatů, ale je vážně nutné, aby se zafixoval právě tenhle mediální obraz? V realitě by takoví lidé měli problémy tak jako tak - nejspíš s nějakým eko-extremismem ap.

Navíc Česko není Norsko: Tady to taktak přežívá a spíš by to chtělo podporu.

Navíc třeba:

"Mezi Destroyerem a Funeralem opět vzniklo ticho. Zatímco Funeral myslel na policii, Destroyer rozjímal nad životem. Život, to bylo něco, co ho neustále fascinovalo. Je lehké ho stvořit, ještě lehčí ho zničit, ale prožít, to je oříšek..."

... myslím, že prudší literární průjem dostane už jenom málokdo :-)

Eicherik
16.05.2021 3 z 5

Blackmetalový thriller. Pro čtenáře, kteří neznají reálie tohoto subžánru bude kniha asi nezáživná. Postavy příběhu jsou satanžel velmi ploché. Kladně hodnotím pěkný obal a černobílé ilustrace. Black metal nejsou omalovánky. Vzkaz pro ty, kteří knihu přeci jen přečetli až do konce a tohle prostředí neznají. V blackmetalové subkultuře se opravdu pohybují také podivíni, excentristé a úplní magoři, ale na druhou stranu tu vznikla spousta vynikajících uměleckých alb.
Citát: "Noty jsou pro buzny."

shatterhand
30.03.2021 5 z 5

Super temný příběh o jedné nemocné duši! :-)

Kniha Krev černých vran v seznamech

v Mé knihovně37x