Krotitel přehled
Camilla Läckberg
Erika Falcková & Patrik Hedström série
Když se zrodí zlo, kolika osudů se dotkne? Na zasněžené silnici u lesa srazí auto polonahou, dezorientovanou dívku. Obětí nehody je patnáctiletá Victoria, která před čtyřmi měsíci beze stopy zmizela. Patrik Hedström horečně pátrá po pachateli i dalších pohřešovaných dívkách. Mezitím Erika Falcková navštěvuje ve vězení Lailu Kowalskou, která byla před třiceti lety odsouzena za vraždu násilnického manžela. Chce o ní napsat knihu, žena však odmítá o události mluvit. Je možné, že tento třicet let starý případ souvisí s Victoriinou smrtí? Druhé vydání oblíbené knihy od známé autorky detektivních románů.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2021 , MottoOriginální název:
Lejontämjaren, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krotitel. Přihlašte se a napište ho.
Jako první jsem od autorky četla Čarodějnici a ta se mi líbila víc. Nevím, jestli je to návazností série, občas jsem měla pocit, že nevím, o co jde. Trochu jsem měla i zmatek v postavách - kdo je kdo.
Prvni knížka od autorky a ze začátku jsem mela hrozný problém se orientovat kdo je kdo, kdybych možná nejdřív četla předchozí díly tak se budu lépe orientovat. Sice fajn že po pár stránkách se něco dělo ale pak strašně zdlouhavé střídání příběhů, říkala jsem si kdy už konečně začne nějaké pořádně objasnění a to se uskutečnilo až úplně na konci. Nevím zda si autorce dám šanci a přečtu si další její knihu nebo nikoliv.
Kniha Krotitel v seznamech
v Přečtených | 1 166x |
švédská literatura sérioví vrazi násilí rodinné vztahy severská krimi dívky únosy švédské detektivky
2009 | Ledová princezna |
2014 | Andělíčkářka |
2019 | Zlatá klec |
2018 | Čarodějnice |
2010 | Kazatel |
Kriminální linka je tu hodně brutální, že jsem zvažovala, zda pokračovat. Na druhou stranu mě bavily osobní linky jednotlivých aktérů. I když, na jednu policejní stanici a jedno městečko je tu ta zločinost extrémní ;-)