Kuchařka pro dokonalou imunitu přehled

Kuchařka pro dokonalou imunitu
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488227/bmid_kucharka-pro-dokonalou-imunitu-iEs-488227.jpg 4 4 4

Kuchařka pro dokonalou imunitu nabízí celoživotně vyváženou stravu- na rozdíl od polotovarů a nutričně chudých potravin s pesticidy, endogenními disruptory, cukrem a rafinovanými rostlinnými oleji. V praxi se jedná o snížení množství sacharidů, maximální omezení cukru , dostatek antioxidantů fytochemikalii, kvalitních bílkovin a tuků, ovoce, zeleniny, fermentovaných a zelených potravin. Vedle 129 receptu na vyváženou stravu, která stimuluje optimální činnost naši imunity a snižuje riziko infekci, obsahuje tato publikace v kapitolách o makroživinách, tucích, bílkovinách, sacharidech a makronutrientech praktické rady a ověřené doporučení, tipy pro podporu imunity a také seznam vhodných a nevhodných potravin.... celý text

Kuchařky
Vydáno: , Eminent

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kuchařka pro dokonalou imunitu. Přihlašte se a napište ho.

vlkodlaq
22.01.2025 1 z 5

Moderní medicína tyto principy detoxikace neuznává jako potřebné, protože zdravý lidský organismus má přirozené mechanismy detoxikace (játra, ledviny..) a naopak dlouholeté uznávané studie účinnost nucené detoxikace vyvrací. Dokonce pokud už máte některá probíhající onemocnění, příliš intenzivní nucená detoxikace může Váš zdravotní stav zhoršit, nebo například snížit účinnost léků.

Eliminace skupin potravin bez důvodu: Autor doporučuje vyřadit mléčné výrobky a lepek, přičemž tvrdí, že jejich konzumace může vést k chronickým nemocem, aniž by to bylo podloženo relevantními důkazy pro obecnou populaci. Skuteční odborníci upozorňují, že taková doporučení mohou být nejen zbytečná, ale u některých lidí i škodlivá. Pokud zdravý člověk omezí lepek, jeho tělo se může "odnaučit" lepek zpracovávat a intolerance lepku tak vznikne. Zbytečně.

Generalizace zdravotních benefitů: Frej tvrdí, že určité stravovací návyky zlepšují imunitu, zpomalují stárnutí nebo zabraňují vzniku rakoviny. Tyto výroky jsou však formulovány obecně a chybí jim konkrétní vědecký základ a zázemí a naprosto ignorují individuální potřeby konkrétního pohlaví, věku, diagnóz nebo návyků. Uznávané vědecké studie ukazují, že zdravotní přínosy jsou individuální a neexistuje univerzální dieta pro všechny.

Zbytek v recenzi.

RendyaDav
14.01.2022 5 z 5

Kniha ve které je vše dobře popsané jak si zlepšit imunitu aby jsme nebyli nemocní a mohli si naplno užívat života....ve zdraví....Receptů je hodně jsou tu jídla a nápoje s vysokým obsahem vitamínu C, s vysokým obsahem antioxidantů, jídla a nápoje bohaté na železo,jídla a nápoje bohaté na vitamíny A a E, zinek,selen, Přírodní zdroje probiotika, Životabudiči pro imunitní systém....

Kniha Kuchařka pro dokonalou imunitu v seznamech

v Mé knihovně4x