Les v domě přehled

Les v domě
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514824/bmid_les-v-dome-2vI-514824.jpeg 4 4525 4525

Říkají jí cácora a vypadá to, že je na světě nedopatřením a jakoby navíc. Otec kamsi zmizel při povodních, matka utíká před odpovědností k milencům a alkoholu — a děvčátko zůstalo viset na krku nevraživé babičce, která obhospodařuje zahradnictví a je přesvědčená o tom, že všechno špatné lze v životě vyhubit jako žravé plzáky. Nebo o tom prostě nemluvit. Jenže všude kolem je les, ve kterém se skrývá cosi hrozivého, a cácora jednoho dne mluvit začne… Alena Mornštajnová napsala silný a dramatický příběh o tom, že nic v životě není takové, jak to na první pohled vypadá, a že žádné tajemství není nikdy pohřbeno tak hluboko, aby se nedalo vykopat. Budete se bát, ale nepřestanete číst, dokud se neobjeví na povrchu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Les v domě. Přihlašte se a napište ho.

mcabr
včera 5 z 5

Tohle bylo něco. Bezvadně napsáno, děj děsivej, silnej. Proč tohle někdo musí zažít a druhý zavírající oči.

marichan
17.12.2024 5 z 5

Neskutečně dobře napsané.
Tohle bylo tak těžké čtení. Chvílema jsem musela knihu až odkládat a na konci předposlední kapitoly jsem měla chuť s něčím třísknout. Nebojím se říct, že příběh nenávidím. Až tak dobře je to napsané. Uff. Rozhodně nedoporučuji citlivějším povahám.

DarthKate
16.12.2024 5 z 5

Tak tohle byla síla. Moje již třetí kniha od Mornštajnové a nestačila jsem se divit. Přečteno za necelé dva dny. Temné, depresivní, bez jiskřičky naděje. Ale skvěle čtivě napsáno.
Občas se mi chtělo až křičet, aby ta holka už sakra řekla pravdu a někdo jí pomohl. Až tak mě kniha dostala. Jako kdyby vás les svíral sám svými větvemi.
Styl Mornštajnové mi vyhovuje a zatím mě nezklamala. Těším se na další knihy od ní.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (8. týden)

28.02.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (6. týden)

14.02.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Vytištěné řádky ale zůstávaly slovy a větami, písmena se neměnila v obrazy a neměla sílu přenést mě do jiného světa.

Ocenění knihy (1)

2023 - Český bestseller (Cena čtenářů)

Kniha Les v domě v seznamech

v Přečtených6 436x
ve Čtenářské výzvě2 141x