Leto v záhrade přehled

Leto v záhrade
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386575/bmid_leto-v-zahrade-EpB-386575.JPG 4 17 17

Letné práce v záhrade od A do Z. Kapitoly: Drahokamy okrasných záhonov, Magnólia, Život v rybníčku, Úžitková záhradka v júli, Očkovanie a vrúbľovanie, Chryzantémy, Úžitková záhrada v júli, Bylinkové záhradky, Tekvice, Kvety a ich opeľovanie, Na záhone i v skleníku, Kvitnú celé leto, Farebné kompozície na jarné záhony, Pestovanie rajčiakov, Ochrana v skleníku pred slnkom, Vysadenie bylinkovej záhradky, Júl v záhrade, Letničky pre našu záhradku, Jahodový záhon, Ďalšie rastliny pre bylinkovú záhradu, Farebné kompozície na letných záhonoch, Podopieranie a vyväzovanie rastlín, Pomôcky na podopieranie rastlín, Dvojročné rastliny, Úžitková záhrada v auguste, Afelandra, Predzáhradky, Dlažba z mačacích hláv, Broskyne, Zálievka a hnojenie v skleníku, Trvalky pestované zo semien, Drobné ovocie, Zálievka, Vysádzanie predzáhradky, Parkovací priestor pre obytný príves, Pieskové cesty a cestičky, Záhradný nábytok, Okrúhlica a kvaka, Cibuľoviny jesene, Bylinky na skalke, Hrušky, Záhrady na svahu, Choroby a škodcovia v skleníku, August v záhrade, Egreš, Rododendron, Vysádzanie svahov v záhradke, Železničné podvaly v záhrade, Brokolica, Ako správne hnojiť ?, September v záhrade, Ružová záhrada, Obdobie malín, Slivky, čerešne a ďalšie kôstkoviny, Kodia, Závesný košík, Vetranie a vlhkosť v skleníku, Lykovec, Hlohyňa, Úžitková záhrada v septembri, Dráč, Kapusta a kel, Zaštipovanie a vyštipovanie rastlín, Budleja, Rastliny do vresoviska, Príprava na jeseň, Skleník v období dovolenky, Zhotovte si debničku na kvetiny, Gril a jeho vybavenie, Papuľka, Červená repa, Založenie skalky, Čierne ríbezle, Automatická zálievka v skleníku, Ďalšie zberové práce, Vysadenie kvetinových debničiek, Okrasný tabak, Gril na terase. Prvé vydanie. Cena knihy v čase vydania: 86.- Kčs.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Leto v záhrade. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (6)

Filomena1961
20.08.2024 5 z 5

Všechny čtyři díly mám ve slovenštině. Musím opětovně napsat, že to je úžasně jemný lahodný jazyk a čtení ve slovenštině mám moc ráda. Kniha navazuje na první díl, obsahuje velké množství užitečných informací pro zahrádkáře. Názorné obrázky a fotografie mě inspirují ke změnám. V této knížce jsem poprvé narazila na Buddleiu - motýlí keř a už se několik let kochám nejen keřem. Je to nádhera.

Radka1911
13.07.2024 5 z 5

Všechny čtyři díly vlastním už od doby jejich vydání. Všechny čtyři díly několikrát do roka pročítám. Byla vydána spousta odborných knih o zahrádkaření a pěstování rostlin a zeleniny. Pro mne je tato kniha, přes dobu uplynulou od jejího vydání, do dnes ohromnou inspirací. Krásné ilustrace.


Villon
30.06.2024 5 z 5

Knihu mi podsstrčila maminka, po mém tvrzení, že bych nejraději celou zahradu co mi teď spadla do klína, zalila betonem. Jak já nesnáším rýpání v hlíně. Komentáře níže mě velice pobavily...prý překonanénázory...když žádný názor nemám, nemohu tedy vlastně nic překonávat...:-)))
Kolem zahrady jsem do včerejška chodila velice, převelice opatrně, hraniční snad z mé strany až s ignorancí...a najednou kniha, motyčka, sazenice...jako v knize dobrý, fotografie plodů a květin náramné...ale co s tím, když na záhonu pomalu nerozeznání rajče od jahody. Asi napíšu na podzim také knihu...název mám..."Jak zpustošit funkčni zahradu za jedno vegetační období. " Možná dojde i na fotografie...měsíční krajina bude proti záhonům v mé péči rozkvetlé sad...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Leto v záhrade v seznamech

v Přečtených15x
v Doporučených2x
v Knihotéce33x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x