Letos v zimě přehled

Letos v zimě
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544141/bmid_letos-v-zime.jpg 4 246 246

Nové vydání ilustrované novely ke komiksové sérii Srdcerváči s bonusovým obsahem! Letošní zima byla pro Tori, Charlieho a Olivera Springovy dost náročná. Všichni tři se teď snaží prožít Vánoce hlavně v co největším klidu a pohodě. Oliverovi stačí zahrát si Mario Kart s bráchou a ségrou, ale pro Tori a Charlieho to znamená nutnost hodit aspoň na chvíli poslední měsíce a starosti s nimi spojené za hlavu. Budou letošní Vánoce pro rodinu Springových poslední kapkou? Nebo je naopak zase svedou dohromady?... celý text

Literatura světová Novely Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

This Winter, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letos v zimě. Přihlašte se a napište ho.

andrejci
02.11.2024 5 z 5

Roztomilí novela k Srdcerváčům. Rohzodně si ji o Vánocích přečtu ještě jednou. Na mě sice tenká, ale krásná. Líbilo se mi, že byl tady prostor i pro sourozenecké vztahy.

Jaehyun
16.10.2024 3 z 5

Bylo to fajn, za mě lepší než novela Nick a Charlie, tam mě Charlie dost štval.

Ivka14
04.10.2024 4 z 5

Kniha se čte lehce, ale je hodně emotivní, ale i zahřeje u srdce. Každý vypravěč je sympatický a komplikovaný. Každá kniha, kterou o těchto postavách čtu mi láme srdce a miluji je ještě víc.

Bylo to perfektní čtení před vydáním třetí série seriálu.

Planoucí koruny, Beze strachu a další knižní novinky (43. týden)

20.10.2024

Knižní novinky (47. týden)

21.11.2021

Kniha Letos v zimě v seznamech