Loutkář přehled
Daniel Cole
Hadrový panák / Detektív William Fawkes série
Druhý díl bestsellerové krimisérie vydané ve 35 zemích. Případ Hadrový panák byl vyřešen, hrůza z něj se ale stále vznáší nad Londýnem. Detektiv Wolf zmizel a jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd: oběšené oběti mají na hrudi vyřezáno „NÁVNADA“. Stejně označená těla se objeví i v New Yorku a do vyšetřování se tak vloží FBI. Stopy vedou ke dvojici psychiatrů, kam zavraždění docházeli, i ti jsou však nalezeni mrtví – se slovem „LOUTKA“ vyřezaným na hrudi. Kdo tady tahá za nitky?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2024 , KalibrOriginální název:
Hangman, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Loutkář. Přihlašte se a napište ho.
Detektivky moc nečtu, ale tato trilogie mě vcucla. Některé momenty byly dost brutální, což bych jako obraz v televizi vypnul, ale v knize to dokážu odfiltrovat. Jedničku jsem přečetl jedním dechem. Dvojka byla trochu víc nafouklá, celosvětová a poněkud neuvěřitelná. Trojka se vrátila k menšímu a uvěřitelnějšímu formátu a víc se zaměřila na jednotlivé postavy. Fajné byly všechny tři knihy ;-)
Nikdo neví jak vypadá, kde udeří příště a proč...
28.10.2024
10 právě čtených knih podle uživatelů (srpen)
15.08.2018
10 právě čtených knih podle uživatelů (červenec)
15.07.2018
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Loutkář v seznamech
v Přečtených | 2 894x |
vraždy Londýn detektivní a krimi romány sérioví vrazi FBI
2017 | Hadrový panák |
2018 | Loutkář |
2020 | Konec hry |
2021 | Imitátor |
2020 | Hadrový panák 1-3 |
V knize hned na začátek můžu vyzdvihnout vraždy, krveprolití. Já jako milovník krimi, hororů a všeho zvráceného tohle můžu, takže čím víc vražd a krve, tím lépe.
Další co bych vypíchla, v dobrém slova smyslu, je způsob vražd. Ač občas málo uvěřitelný, přesto velmi zajímavý a originální.
Vyšetřovatelka Baxterová je pro mě hrozně nesympatická a neurotická ženská. A už od začátku této série ji nemůžu vystát a nezmění se to ani posledním dílem, ale o tom zase jindy.
Kniha má napětí a akci a i když vraha uhádnete celkem rychle, kniha je jako celek moc fajn a já vám ráda doporučím celou sérii.