Loutkář přehled

Loutkář
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540621/bmid_loutkar.png 4 1769 1769

Druhý díl bestsellerové krimisérie vydané ve 35 zemích. Případ Hadrový panák byl vyřešen, hrůza z něj se ale stále vznáší nad Londýnem. Detektiv Wolf zmizel a jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd: oběšené oběti mají na hrudi vyřezáno „NÁVNADA“. Stejně označená těla se objeví i v New Yorku a do vyšetřování se tak vloží FBI. Stopy vedou ke dvojici psychiatrů, kam zavraždění docházeli, i ti jsou však nalezeni mrtví – se slovem „LOUTKA“ vyřezaným na hrudi. Kdo tady tahá za nitky?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr

Hangman, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Loutkář. Přihlašte se a napište ho.

kniznisvetsjiri
06.09.2024 4 z 5

V knize hned na začátek můžu vyzdvihnout vraždy, krveprolití. Já jako milovník krimi, hororů a všeho zvráceného tohle můžu, takže čím víc vražd a krve, tím lépe.

Další co bych vypíchla, v dobrém slova smyslu, je způsob vražd. Ač občas málo uvěřitelný, přesto velmi zajímavý a originální.

Vyšetřovatelka Baxterová je pro mě hrozně nesympatická a neurotická ženská. A už od začátku této série ji nemůžu vystát a nezmění se to ani posledním dílem, ale o tom zase jindy.

Kniha má napětí a akci a i když vraha uhádnete celkem rychle, kniha je jako celek moc fajn a já vám ráda doporučím celou sérii.

tom2843
01.09.2024 4 z 5

Detektivky moc nečtu, ale tato trilogie mě vcucla. Některé momenty byly dost brutální, což bych jako obraz v televizi vypnul, ale v knize to dokážu odfiltrovat. Jedničku jsem přečetl jedním dechem. Dvojka byla trochu víc nafouklá, celosvětová a poněkud neuvěřitelná. Trojka se vrátila k menšímu a uvěřitelnějšímu formátu a víc se zaměřila na jednotlivé postavy. Fajné byly všechny tři knihy ;-)

Pajulk
14.05.2024 5 z 5

Někdy jsem trochu byla zmatená, ale bavila mě.

Nikdo neví jak vypadá, kde udeří příště a proč...

28.10.2024

10 právě čtených knih podle uživatelů (srpen)

15.08.2018

10 právě čtených knih podle uživatelů (červenec)

15.07.2018

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Loutkář v seznamech

v Přečtených2 894x