Milénium! přehled

Milénium!
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499833/bmid_milenium-n9e-499833.png 4 79 79

Devadesátková párty skončila, vstupujeme do nového tisíciletí! V televizi běží první řada soutěže Česko hledá Superstar, kterou brzy následuje reality show VyVolení. Vypadl zrovna váš favorit? Není nic jednoduššího než si postěžovat kámošům prostřednictvím ICQ nebo tlačítkové Nokie. Tak natáhněte zvonáče, popadněte empétrojku a ponořte se do událostí, které ve velké míře předznamenaly podobu současného světa. Johana Fundová, autorka bestselleru Devadesátky!, do publikace Milénium! kromě spousty fenoménů a zajímavých fotografií sesbírala i desítky osobních vzpomínek celebrit a publicistů. Na první roky nového tisíciletí tak v knize vzpomíná třeba režisér Jan Hřebejk, zpěvačka Šárka Vaňková, moderátor Ladislav Špaček, bývalý ředitel pražské zoo Petr Fejk, akrobatický lyžař Aleš Valenta nebo šéfredaktorka časopisu Bravo Sandra Bursáková.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Milénium!. Přihlašte se a napište ho.

tereza0319
03.06.2024 4 z 5

Lepší než Devadesátky, hlavně sloupky osobností byly zajímavější, pobrečela jsem si u popisu povodní v pražské zoo, to by nevymyslel ani Stephen King. :-( Za těch pět let se toho stalo vlastně strašně moc, dokud jsem to neviděla černé na bílém, ani mi to nepřišlo. Mnohé z toho, co tehdy bylo možné, vlastně běžné, by dneska už neprošlo, viz reklamy nebo časopis Maxim. Stýská se mi po té době a jsem ráda, že na ni můžu vzpomínat.

stajka
24.03.2024 3 z 5

Ačkoli je Milénium psáno v obdobném stylu jako Devadesátky, tak se mi tato kniha líbila méně. Asi je to tím, že v Devadesátkách jsem se víc poznávala a toto jsou knihy hlavně o vzpomínkách.

Ainyska
25.06.2023 3 z 5

Je to velká nostalgie a ještě větší bude, když si přečtu knihu Devadesátky. Ale.......

Jsou věci, na kterých by bylo potřeba pořádně zapracovat. Opravdu není nutné rozdělovat věty dvoustránkou s fotkami, nebo omílat pořád to samé dokola. Navíc to nedávalo smysl. V rámci jedné kapitoly se určité téma opakovalo, ale random, takže vlastně v tom byl trochu chaos. Jako by to někdo hodil na papír tak, jak mu to přišlo na mysl a už si to po sobě nepřečetl. Celkově je kniha fajn, ale znova si ji už nepřečtu.

Vychází Mrtvá zóna, Temný amulet a další knižní novinky (39. týden)

25.09.2022

Kniha Milénium! v seznamech

v Mé knihovně35x

Johana Fundová
česká, 1989
2021  67%Hezký, ale narovnej se!
2019  66%Devadesátky!
2022  74%Milénium!