Miluj mě, nebo střelím přehled
Václav Gruber
V přátelském vztahu muže a ženy je vždy určitá míra erotiky. Kde je hranice, za kterou už se nesmí? Je tato hranice stejná z pohledu muže i ženy? A co všechno je láska? Šimon a Dita jsou oba ve středním věku a žijí léta ve spokojených manželstvích. Od prvního náhodného setkání si rozumějí a jejich vztah se postupně prohlubuje. Společně si vytvářejí fiktivní svět, do kterého smějí jen oni dva. A když má člověk další svět, má přece také další život... A tak Šimon s Ditou vyzráli na čas. Jenže některé zákonitosti platí v každém světě…... celý text
Romány Pro ženy Literatura česká
Vydáno: 2014 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
Miluj mě. nebo střelím, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluj mě, nebo střelím. Přihlašte se a napište ho.
Na rozdíl od knih, které jsem od pana Grubera již četla, se mi tato vůbec nelíbila. Celý "děj" se mi jevil dost jednotvárný a tak nějak plochý. Oba hlavní aktéři na mě působí spíš jako stařešinové znudění životem, kteří nevědí, co chtějí.
Kniha o nevěře. A o tom, že se to může stát opravdu každému...A jak se s tím popere a koho si vybere když to praskne...život není přesně nalinkovaný.
Kniha Miluj mě, nebo střelím v seznamech
2019 | Hlavně ať ti udělá dítě |
2013 | Noc s ďáblem |
2012 | Zastřelte toho chromého koně |
2012 | Druhý dech chromého koně |
2015 | Žena.exe |
Kniha se sice četla dobře, ale děj byl velmi jednoduchý - nevěra a čekání na to, kdy to praskne a co se bude dít potom. Postavy Niny a Šimova mi nebyly sympatické, "umělecké vsuvky představ" nic nového nepřinášely.