Miluj mě, nebo střelím přehled

Miluj mě, nebo střelím
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/187737/miluj-me-nebo-strelim-187737.jpg 3 16 16

V přátelském vztahu muže a ženy je vždy určitá míra erotiky. Kde je hranice, za kterou už se nesmí? Je tato hranice stejná z pohledu muže i ženy? A co všechno je láska? Šimon a Dita jsou oba ve středním věku a žijí léta ve spokojených manželstvích. Od prvního náhodného setkání si rozumějí a jejich vztah se postupně prohlubuje. Společně si vytvářejí fiktivní svět, do kterého smějí jen oni dva. A když má člověk další svět, má přece také další život... A tak Šimon s Ditou vyzráli na čas. Jenže některé zákonitosti platí v každém světě…... celý text

Romány Pro ženy Literatura česká
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Miluj mě. nebo střelím , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluj mě, nebo střelím. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

zdenaR
28.05.2022 3 z 5

Kniha se sice četla dobře, ale děj byl velmi jednoduchý - nevěra a čekání na to, kdy to praskne a co se bude dít potom. Postavy Niny a Šimova mi nebyly sympatické, "umělecké vsuvky představ" nic nového nepřinášely.

babiočka
19.11.2021 1 z 5

Na rozdíl od knih, které jsem od pana Grubera již četla, se mi tato vůbec nelíbila. Celý "děj" se mi jevil dost jednotvárný a tak nějak plochý. Oba hlavní aktéři na mě působí spíš jako stařešinové znudění životem, kteří nevědí, co chtějí.


EvikU.
27.04.2018 3 z 5

Kniha o nevěře. A o tom, že se to může stát opravdu každému...A jak se s tím popere a koho si vybere když to praskne...život není přesně nalinkovaný.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Miluj mě, nebo střelím v seznamech

v Přečtených26x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit2x