Mouchy naší doby přehled

Mouchy naší doby
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233072/bmid_mouchy-nasi-doby-rh8-233072.jpg 5 1 1

Kniha o současném rozpoložení lidstva, které nejvíc otravují islámští fanatici a teroristé, bída a hlad, přírodní katastrofy i zkreslené představy o fungování globálního světa. Díky moderním technologiím jsou možné úžasné věci, ale jejich smysl a trvalý přínos se vytrácí. Mouchy naší doby obtěžují nejvíc Afriku a Asii, ale daří se jim znamenitě i v bohaté Evropě a Americe, a to může být do budoucna nebezpečné. Bohužel si často nepřipouštíme své chyby a omyly ne proto, že bychom měli špatný charakter, ale jednoduše proto, že si žádné neuvědomujeme. A v tom nám Ulčova kniha může otevřít oči.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mouchy naší doby. Přihlašte se a napište ho.

Adiemus
10.10.2017 5 z 5

Ota Ulč je má krevní skupina. Pořád mě překvapuje, kolik názorů máme shodných. Jenže já je bohužel neumím tak přesně vyjádřit.

pagac17
25.05.2015

Autor je dokonalý kritik současného lidstva. Jeho podání je mistrné a potvrzuje, že je to vzdělaný spisovatel po všech směrech. Hodně jsem se toho dověděl a poučil. Dává mi za pravdu i můj názor, že současně islám ohrožuje již valnou část lidstva. Doporučuji všem, aby si tuto knihu přečetli.

Kniha Mouchy naší doby v seznamech