Možná teď přehled
Colleen Hoover
Maybe Someday série
< 2. díl
Co je důležitější? Přátelství, věrnost, nebo láska? Ridge a Sydney jsou šťastní, že mohou být konečně spolu a necítit při tom vinu. Vztah Warrena a Bridgette je ale stejně bouřlivý jako dřív a Maggie bojuje se svou nemocí. Když Maggie narazí na starý seznam věcí, které by chtěla jednou udělat, rozhodne se žít naplno a začít si své sny plnit... Možná jednou totiž někdy může znamenat právě teď.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: 2024 , Yoli (ČR)Originální název:
Maybe Someday 2: Maybe Now
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Možná teď. Přihlašte se a napište ho.
Pokračování Možná jednou, opět skvělá Colleen a sázka na jistotu. Možná malinko slabší než 1 díl, přesto dávám plné hodnocení.
Málokteré knihy od Colleen Hoover hodnotím nižším hodnocením. Ale tady jsem musela. Nějak přestávám mít ty její druhé a navazující díly ráda. První díl je vždy boží a miluju ho, ale druhý? Přijde mi skoro pokaždé nucený a bez té čtivosti a emocí.
I čtení mi trvalo mnohem déle než kdy jindy. Určitě k tomu přispěla má nemoc, ale i když mi pak bylo lépe, neměla jsem potřebu dozvědět se, jak to bude s postavami dál.
Jak už je u Colleen známo, vždy umí překvapit a totálně emočně rozložit. Tentokrát nic. A co se týče konce, tak to bylo vše najednou rychlé a sladké.
Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)
13.10.2024
Kniha Možná teď v seznamech
v Mé knihovně | 169x |
2018 | Námi to končí |
2016 | Odvrácená tvář lásky |
2014 | Bez naděje |
2020 | Pravda, nebo lež |
2014 | Život jedna báseň |
Možná jednou pro mě byla pětihvězdičková záležitost a řadím ji k tomu nejlepšímu, co jsem od autorky četla. Ohledně pokračování jsem ale byla lehce skeptická, podle mě žádný další díl nebyl potřeba. A musím říct, že i navzdory nízkým očekáváním jsem z knížky zklamaná.
Můj první dojem po dočtení ale zas tak špatný nebyl. Nepamatuju si, že bych knížku na stories hodnotila nějak negativně, ale ty tři hvězdičky, které jsem jí už tehdy dala, mluví za vše. Tohle byla opravdu nejslabší knížka od Colleen a to mám od ní přečtené úplně všechno, co u nás vyšlo.
Takhle zpětně mě vlastně mrzí, že se autorka rozhodla pokračovat v příběhu Sidney a Ridge a nevěnovala tuhle knihu pouze Maggie, která tu takhle měla pouze vedlejší roli, ale její dějová linka mě bavila nejvíce. Škoda. Takhle to zkrátka byla jen milá oddechovka, ale chyběla tomu ta přidaná hodnota, kterou mám u autorčiných knih tak ráda.