Zima pri mori přehled

Zima pri mori
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541012/bmid_zima-pri-mori.jpg 5 5 5

Na Devonshirskom pobreží série

< 2. díl

Do Sidmouthu zavíta kráľovská rodina a prinesie so sebou nečakané nebezpečenstvo aj sladkú možnosť romantického vzťahu… Keď si vojvoda a vojvodkyňa z Kentu a ich dcérka – budúca kráľovná Viktória – na zimu prenajmú susedný Woolbrook, sestry Summersové požiadajú, aby vo svojom dome pri mori ubytovali troch mužských zamestnancov kráľovskej rodiny. Čoskoro však zistia, že spolu s nimi pozvali do svojho domova aj tajomstvá a intrigy. Emily Summersová zatiaľ túži po kariére spisovateľky. Miestny vydavateľ sa ponúkne, že zváži vydanie jej románu, ale najprv musí preňho napísať sidmouthského sprievodcu. Emily súhlasí a s pomocou príťažlivého súkromného tajomníka vojvodu z Kentu sa pustí do skúmania okolitých miest a dedín. V Sea View sa však objaví nečakaný návštevník z minulosti a Emily sa ocitne rozpoltená medzi svojimi dávnymi túžbami a rodiacimi sa snami o budúcnosti. Vráťte sa na devonshirské pobrežie so sestrami Summersovými, kde podrobia skúške vernosť, vyjdú na svetlo dávne tajomstvá a zrodí sa nová láska.... celý text

Pro ženy Historické romány
Vydáno: , i527.net
Originální název:

A Winter by the Sea


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zima pri mori. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (4)

Ewinky
29.09.2024 4 z 5

Pokračování knihy Sestry zo Sea View jsem si opravdu užila. Tentokrát se příběh soustředil na Emily, která se chtěla stát spisovatelkou, a na návštěvu královské rodiny. Hrdinka mi byla sympatická, ač ne tolik jako Viola z prvního dílu. Ten byl ostatně o chloupek lepší. Přesto mě trochu austenovský styl autorky pořád baví. Těším se na pokračování a příběh další sestry. Doufám, že to bude ta s pošramocenou pověstí.

ivaivaiva
23.09.2024 5 z 5

Oba díly se mi líbily a čtení jsem si moc užila. Autorka prozradila, že bude ještě i třetí díl, tak jen doufám, že se ho dočkáme i v překladu a už teď se na něj těším.


Baaletka
23.08.2024 4 z 5

Jakože milé, extra moc se toho neděje, ale do postele k viroze fajn. Trochu víc červená knihovna (za mě) než spisovatelčiny předešlé knihy.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Pozlacená, Všemi smysly a další knižní novinky (30. týden)

21.07.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zima pri mori v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených5x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce45x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit3x