Námi to končí přehled

Námi to končí
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531528/bmid_nami-to-konci-65c218fa8aff9.png 4 3831 3831

Námi to končí série

1. díl >

Lily neměla jednoduché dětství, a tak se stěhuje do Bostonu, aby tam začala nový život. Její první přítel Atlas jí kdysi prozradil, že v tomhle městě „je všechno lepší“. A i když se pak po něm slehla zem, ona je odhodlaná mu věřit. Zpočátku se zdá, že měl Atlas pravdu – Lily si otevírá své vysněné květinářství pro lidi, kteří nenávidí květiny, a seznamuje se s ambiciózním neurochirurgem Rylem, který si okamžitě získá její srdce. Má pocit, že už nemůže být šťastnější, dokud se neukáže, že i Ryle před něčím utíká. Před tajemstvím, které ho ničí a teď hrozí zničit i jeho vtah s Lily Minulost se často opakuje. Co uděláte, když zjistíte, že to nejhorší, čeho jste byli svědky, se teď děje právě vám?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: audiokniha , Témbr

It Ends With Us, 2016

Interpreti: Dana Černá

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Námi to končí. Přihlašte se a napište ho.

Káťa484
15.03.2025 5 z 5

Autorka použila dost silné téma, které sama prožila. Byla jednou z mala, kdy příběh dopadl víc než dobře. Kdyby tak všichni násilníci měli alespoň trochu rozumu jako Ryle....

JankaV80
12.03.2025 2.5 z 5

ANO, je to téma, o kterém je nutné mluvit, tomu rozumím. A i když se kniha četla jedním dechem a zajímalo mě, zda se Lily rozhodne správně, tak musím říct, že mě hlavní hrdinka svým způsobem štvala. Už při prvním náznaku agrese nebyla dostatečně opatrná a to měla doma víc než odstrašující případ. Nevím, nemůžu si pomoc, ale myslím si, že toto téma by se dalo pojmout daleko lépe.

kikusska49
08.03.2025 5 z 5

Tato kniha a její pokračování se mi dostaly do rukou opravdu náhodou. Odcházela jsem z knihovny a tyto dvě knihy upoutaly můj zrak. A za tuhle "náhodu" jsem vděčná. Už dlouho jsem se tak rychle nezačetla a "nevžila" do příběhu, jako u knihy "Námi to končí".
Příběh to byl opravdu velmi silný a vyvolal ve mně zvláštní pocity..
Nevím, co více k tomu dodat, než jen: .."Musíš plavat dál.."
Doporučuji a věřím, že i druhý dil "Námi to začíná" bude stejně zajímavý.

Žebříček nejprodávanějších knih (38. týden)

25.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (37. týden)

18.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (36. týden)

12.09.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Možná, že láska vždycky neopíše celý kruh. Někdy se jen objeví a zase zmizí, tak jako někteří lidé v našem životě. Lily

Mám pocit, že všichni předstírají nebo jinýho, než jsou, i když uvnitř jsme všichni stejně pokřivení. Jenom to někdo umí fingovat líp než jiny

Až budu velká, chci být jako ty.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Ocenění knihy (1)

2016 - Goodreads Choice Awards (Best Romance)

Kniha Námi to končí v seznamech

v Přečtených5 134x
v Mé knihovně1 084x
v Chystám se číst1 395x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)