Námi to končí přehled

Námi to končí
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531528/bmid_nami-to-konci-65c218fa8aff9.png 4 3666 3666

Lily neměla jednoduché dětství, a tak se stěhuje do Bostonu, aby tam začala nový život. Její první přítel Atlas jí kdysi prozradil, že v tomhle městě „je všechno lepší“. A i když se pak po něm slehla zem, ona je odhodlaná mu věřit. Zpočátku se zdá, že měl Atlas pravdu – Lily si otevírá své vysněné květinářství pro lidi, kteří nenávidí květiny, a seznamuje se s ambiciózním neurochirurgem Rylem, který si okamžitě získá její srdce. Má pocit, že už nemůže být šťastnější, dokud se neukáže, že i Ryle před něčím utíká. Před tajemstvím, které ho ničí a teď hrozí zničit i jeho vtah s Lily Minulost se často opakuje. Co uděláte, když zjistíte, že to nejhorší, čeho jste byli svědky, se teď děje právě vám?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: audiokniha , Témbr

It Ends With Us, 2016

Interpreti: Dana Černá

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Námi to končí. Přihlašte se a napište ho.

ana_skubanek
včera 5 z 5

Ke knize jsem se dostala díky své oblíbené herečce Blake Lively, která hraje hlavní hrdinku Lilly ve stejnojmenném filmu. Film jsem dosud neviděla, ale kniha mne uchvátila.

Běžně tento žánr nevyhledám, ale jsem ráda, že jsem vystoupila ze své komfortní zóny a příběh přečetla. Je smutné, že autorka knihu vystavěla na základě svých vlastních zkušeností. Ale možná díky tomu je kniha “opravdovější. Líbilo se mi, že postavy působí reálně, a zejména proto jsem neustále doufala, že se vše jinak vyvrbí, že se hlavní postavy zachovají jinak, správně a že všechno dobře dopadne.

Líbily se mi také pasáže z Lilliiny minulosti, které jsou psané formou deníku. Bylo to milé a připomnělo mi to mé vlastní snahy si psát deníček (psát každý den “Milý deníčku mi přišlo strašné )

Druhý díl by měl být údajně slabší a mít zřejmě happy end, ale vím, že ho nutně potřebuji, že se s Lilly, Atlasem a dalšími ještě nechci rozloučit.

Leňulaaa
včera 5 z 5

Silné téma, z knihy mám spoustu pocitu a komentář na závěr mě odzbrojil. Velice dobře napsaná kniha, čtivá, jsem zvědavá na pokračování.

DadaRac
05.01.2025 5 z 5

Rok jsem okolo téhle knihy chodila v knihkupectví a nevěřila jsem tomu, že by to mohlo být tak dobrý. Podlehla jsem a koupila a nedokázala přestat číst.
Je to velmi silný příběh, který vám tak trochu ukáže, že to není vždycky tak jednoduché jak si myslíme. Příběh Lily, její mámy nebo samotného Ryleo je prostě zajímavý. Četla jsem jedním dechem a těším se na druhý díl.

Žebříček nejprodávanějších knih (38. týden)

25.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (37. týden)

18.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (36. týden)

12.09.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Možná, že láska vždycky neopíše celý kruh. Někdy se jen objeví a zase zmizí, tak jako někteří lidé v našem životě. Lily

Mám pocit, že všichni předstírají nebo jinýho, než jsou, i když uvnitř jsme všichni stejně pokřivení. Jenom to někdo umí fingovat líp než jiny

Ocenění knihy (1)

2016 - Goodreads Choice Awards (Best Romance)

Kniha Námi to končí v seznamech

v Přečtených4 915x
v Knihotéce1 030x