Námi to končí přehled
Colleen Hoover
Námi to končí série
1. díl >
Lily neměla jednoduché dětství, a tak se stěhuje do Bostonu, aby tam začala nový život. Její první přítel Atlas jí kdysi prozradil, že v tomhle městě „je všechno lepší“. A i když se pak po něm slehla zem, ona je odhodlaná mu věřit. Zpočátku se zdá, že měl Atlas pravdu – Lily si otevírá své vysněné květinářství pro lidi, kteří nenávidí květiny, a seznamuje se s ambiciózním neurochirurgem Rylem, který si okamžitě získá její srdce. Má pocit, že už nemůže být šťastnější, dokud se neukáže, že i Ryle před něčím utíká. Před tajemstvím, které ho ničí a teď hrozí zničit i jeho vtah s Lily Minulost se často opakuje. Co uděláte, když zjistíte, že to nejhorší, čeho jste byli svědky, se teď děje právě vám?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno:Originální název:
It Ends With Us, 2016
Interpreti: Dana Černá
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Námi to končí. Přihlašte se a napište ho.

ANO, je to téma, o kterém je nutné mluvit, tomu rozumím. A i když se kniha četla jedním dechem a zajímalo mě, zda se Lily rozhodne správně, tak musím říct, že mě hlavní hrdinka svým způsobem štvala. Už při prvním náznaku agrese nebyla dostatečně opatrná a to měla doma víc než odstrašující případ. Nevím, nemůžu si pomoc, ale myslím si, že toto téma by se dalo pojmout daleko lépe.

Tato kniha a její pokračování se mi dostaly do rukou opravdu náhodou. Odcházela jsem z knihovny a tyto dvě knihy upoutaly můj zrak. A za tuhle "náhodu" jsem vděčná. Už dlouho jsem se tak rychle nezačetla a "nevžila" do příběhu, jako u knihy "Námi to končí".
Příběh to byl opravdu velmi silný a vyvolal ve mně zvláštní pocity..
Nevím, co více k tomu dodat, než jen: .."Musíš plavat dál.."
Doporučuji a věřím, že i druhý dil "Námi to začíná" bude stejně zajímavý.
Žebříček nejprodávanějších knih (38. týden)
25.09.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (37. týden)
18.09.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (36. týden)
12.09.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Možná, že láska vždycky neopíše celý kruh. Někdy se jen objeví a zase zmizí, tak jako někteří lidé v našem životě. Lily“
„Mám pocit, že všichni předstírají nebo jinýho, než jsou, i když uvnitř jsme všichni stejně pokřivení. Jenom to někdo umí fingovat líp než jiny“
„Až budu velká, chci být jako ty.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Ocenění knihy (1)
2016 -
Goodreads Choice Awards
(Best Romance)
Kniha Námi to končí v seznamech
v Přečtených | 5 134x |
v Mé knihovně | 1 084x |
v Chystám se číst | 1 395x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
láska zfilmováno vzpomínky první láska těhotenství romantika domácí násilí vztahy štěstí psychické problémy vyrovnání se s minulostíAutorovy další knížky
2018 | ![]() |
2016 | ![]() |
2020 | ![]() |
2014 | ![]() |
2014 | ![]() |
Autorka použila dost silné téma, které sama prožila. Byla jednou z mala, kdy příběh dopadl víc než dobře. Kdyby tak všichni násilníci měli alespoň trochu rozumu jako Ryle....