Námi to začíná přehled
Colleen Hoover
Námi to končí / Končí sa to nami série
< 2. díl
Pokračování celosvětové senzace Námi to končí. Lily se po rozvodu snaží vycházet s bývalým manželem Rylem co nejlíp, aby se oba mohli podílet na výchově téměř roční dcerky Emerson. Poté, co se na ulici náhodou setká s Atlasem a nechá se od něj pozvat na rande, se věci začínají komplikovat. Atlas Corrigan je jediný muž, kterého Ryle v blízkosti své bývalé ženy a dcery bude vždycky nesnášet. A Lily si až moc dobře uvědomuje, že ačkoli už nejsou manželé, bude Ryle součástí jejich životů už napořád. Tam, kde skončil epilog bestsellerového fenoménu Námi to končí, pokračuje kniha Námi to začíná. Lily dostala od života druhou šanci na pravou lásku, ale její žárlivý exmanžel jí to příliš neusnadňuje. Dokáže tomu všemu Lily čelit a se svou nově nabytou možností správně naložit?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , Ikar (ČR)Originální název:
It Starts with Us, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Námi to začíná. Přihlašte se a napište ho.
Námi to začíná je romantické a hodně předvídatelné pokračování Námi to končí, které opět rozvíjí téma domácího násilí. Oproti prvnímu dílu toto byla až moc velká romanťárna a i když mám osobně ráda happyendy… nějak jsme se s touto knihou nepotkaly.
Žebříček nejprodávanějších knih (37. týden)
18.09.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (35. týden)
04.09.2024
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)
02.09.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„„Láska. Objavovať ju, dávať ju, dostávať, byť v nej až po uši, žiť v nej, opúšťať pre ňu.““
Kniha Námi to začíná v seznamech
v Přečtených | 1 355x |
sex rozvod romantika domácí násilí bezdomovectví květinářství kuchaři a šéfkuchaři láska z dětství americké romány
2018 | Námi to končí |
2016 | Odvrácená tvář lásky |
2014 | Bez naděje |
2020 | Pravda, nebo lež |
2014 | Život jedna báseň |
"Námi to začíná" od Colleen Hoover je emocionální pokračování, které navazuje na osudy Lily, Ryla a Atlase z bestselleru Námi to končí. Příběh prohlubuje témata vztahů, odpuštění a hledání štěstí v náročných podmínkách. Lily se snaží balancovat mezi rodičovstvím, novou láskou a komplikovaným vztahem se svým bývalým manželem Rylem, který svou přítomností stále ovlivňuje její život.
Kniha se zaměřuje na Lilyinu odvahu čelit výzvám, překonávat minulé bolesti a přijímat druhé šance, které jí život nabízí. Atlas zde vystupuje jako pevný bod jejího nového začátku, zatímco Ryle symbolizuje těžkosti spojené s minulostí.