Napiš si svůj šťastný konec přehled

Napiš si svůj šťastný konec
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504834/bmid_napis-si-svuj-stastny-konec-Fn0-504834.jpeg 4 82 82

Knihovnice Valentýna neprožívá šťastné období. Poté, co se jí rozpadne manželství, přijde další špatná zpráva. Její matka Eloise, která kdysi náhle zmizela z jejího života, zemřela a Val musí odletět do Londýna převzít pozůstalost, jejíž součástí je i knihkupectví. V Londýně, v útulné čtvrti Primrose Hill, se brzy začne cítit jako doma. Zamiluje si matčin byt i zapadlý obchůdek plný pokladů. A když najde dopis založený v jejím oblíbeném románu, začne pátrání, díky němuž odhaluje příběh své matky i tajemství jejího zmizení. Na konci Val čeká nejedno překvapení.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Motto

With Love from London, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Napiš si svůj šťastný konec. Přihlašte se a napište ho.

yonda
06.01.2025 4 z 5

Příjemné vyprávění dvou osudů žen (matky a dcery) které život rozdělil. Na konci si připravte kapesníky.

Aneleh
27.12.2024 5 z 5

Dojemný romantický příběh o lásce ke knihám. o lásce jako takové, o přátelství, zklamání, naději, zradě. Proč Valentýnu její matka opustila v choulostivém věku dvanácti let? Líbilo se mi střídání kapitol z minulosti a přítomnosti, které postupně odhalovaly, jak to vlastně všechno bylo. Knižní zahrada a v ní kočičí strážce - to by byl můj sen.
I když leccos bylo předvídatelné, např. kdo si nakonec získá srdce Valentýny, přesto stojí tato kniha za přečtení.
Jen takový postřeh: proč v první kapitole je Valentýna a potom už pořád Valentina? Zajímalo by mě, zda jde o chybu nebo o určitý záměr?

Jana-Marie
25.12.2024 2.5 z 5

Kniha pro mě bohužel velkým zklamáním. Od autorky jsem četla Všechny květy Paříže, což byla pro mě naprosto vyjímečná kniha (jedna z nejlepších, co jsem kdy četla). Napiš si svůj šťastný konec byla úplně někde jinde - nic převratného, průměrná kniha, která mě bohužel ničím neoslovila/nezaujala.

Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)

09.10.2022

Kniha Napiš si svůj šťastný konec v seznamech

v Mé knihovně112x