Navždycky přehled

Navždycky
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455572/bmid_navzdycky-8GH-455572.jpg 3 861 861

Mei Bradleyová se pomalu smiřuje s tím, že dopis z Bradavic už nedorazí. Tuhle nespravedlnost naštěstí zmírňuje čokoláda, kterou fakt miluje! Když už jsme u toho, miluje i svého nejlepšího kámoše Travise, ale to mu nemůže říct, aby všechno nepokazila. U jejího úhlavního nepřítele Liama není co pokazit, protože s tím válčí už od třetí třídy. Přestane Liam někdy prudit? Uvidí Travis v Mei víc než jenom kamarádku? A dojde konečně i na vysněné rande?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Navždycky. Přihlašte se a napište ho.

dexeded
10.03.2025 4 z 5

Dostala jsem, co jsem očekávala. Klidnou feelgood romanci. Prostě pohodinda. Příjemná změna od thillerů. Určitě si nechám v knihovně a přikoupim další díl

bobinkova
18.02.2025 3 z 5

Knihu už si moc nepamatuji, což vypovídá o tom, že mě moc nezaujala. Takový průměr, kniha ve mně nic nezanechala a na další knihy od této autorky se zatím nechystám.

KočkaSára
18.02.2025 5 z 5

První knížka, kterou jsem od autorky četla.
Moc se mi líbila příjemná atmosféra s vůni kakaa a čokolády.
Mei jsem si moc oblíbila, milý charakter a ještě hezčí jméno. :)

10 právě čtených knih podle uživatelů (říjen)

16.10.2020

Knižní novinky (41. týden)

04.10.2020

Žárlím na všechny, kteří tě nikdy nepotkali.

Proč jsou vlastně léčivé věci tak hnusné? Proč nemůžou prášky chutnat po čokoládě a mezi bylinkové čaje se počítat ty jahodové?

Myslíš, že umí Aquaman mluvit s velrybami, když jsou to savci?

Více citátů z knihy najdete u autora.

Ocenění knihy (1)

2020 - HumbookAwards (Nejlepší česká kniha roku)

Kniha Navždycky v seznamech

v Přečtených1 031x
v Mé knihovně345x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)