Nevinné potěšení přehled

Nevinné potěšení
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233003/bmid_cynster-nevinne-poteseni-5yC-233003.jpg 4 318 318

Cynsterovská sága série

1. díl >

Emancipovaná vychovatelka Honorie touží po dobrodružství a osud jí jednoho dne skutečně vyjde vstříc: nastraží jí do cesty neznámého umírajícího mladíka. Záhy vyjde najevo, že chlapec byl blízký příbuzný Sylvestera Sebastiana Cynstera, zvaného Ďábel, a stal se obětí vraždy. Mladá žena se nešťastnou náhodou dostane do řečí, avšak semknutý rodinný klan Cynsterů ji ochrání. Ďábel si totiž, sotva krásku poprvé spatřil, usmyslel, že si ji odvede k oltáři. A tak má Honorie, která se vdávat rozhodně nemíní, spoustu starostí – pátrat po vrahovi a ještě odolávat svodům nenapravitelného sukničkáře a bouřliváka…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (CZ)

Devil's Bride, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevinné potěšení. Přihlašte se a napište ho.

Havrnka
01.10.2024 5 z 5

Krásné romantické čtení protknuté humorem,

Žampion
02.07.2024 5 z 5

A za mě to byl skvělý romantický příběh. Ano on byl svým způsobem arogantní a domýšlivý, ale zároveň i něžný a milující a ona si od něho rozhodně nenechala nic líbit. Mě se to četlo moc dobře.
A mimochodem věta: " Až tě Charles zabije, já zabiju jeho a pak tvoje matka zabije mě, protože jsem dopustil, aby Charles zabil tebe." Je prostě kouzelná.

Senza Jenka
28.04.2024 3 z 5

Mně trochu vadí ten despotizmus a manipulace. "Rozhodl jsem se, že si tě vezmu, smiř se s tím!" Co to jako je?!!! Kde je nějaký ohled na její city nebo názor? Alespoň náznaková snaha ji přesvědčit?
Naštěstí v případě Honorie narazila kosa na kámen. Sice ji libido donutilo otočit o 180 stupňů a to dramaticky rychle, ale jinak s ním pěkně cvičila. Epilog mě rovněž pobavil.

Kniha Nevinné potěšení v seznamech

v Mé knihovně240x