Nezvyčajné priateľstvá vo svete rastlín a zvierat přehled

Nezvyčajné priateľstvá vo svete rastlín a zvierat
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406405/mid_nezvycajne-priatelstva-vo-svete-ras-bfw-406405.jpg 4 30 30

Kocúrovi Homérovi chýba ozajstný priateľ, a tak sa vydá do sveta hľadať ho. Najprv sa však musí zamyslieť, čo je v priateľstve najdôležitejšie. Vzájomná pomoc, nezištnosť alebo vernosť? Počas putovania stretáva pozoruhodné dvojice: mravca a vošku, štítovca a žraloka, opicu kapucína a figovník, vlka a krkavca, bociana a vrabca, korytnačku sloniu a Darwinowho ostrovčana a veľa ďalších. Podarí sa Homérovi nájsť spriaznenú dušu? Emilia Dziubaková nádherným spôsobom spája príbeh o priateľstve so zaujímavosťami zo života zvierat, rastlín a húb.... celý text

Literatura naučná Pro děti a mládež
Vydáno: , Ikar (SK)

Niezwykle przyjaznie. W swiecie roslin i zwierzat

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nezvyčajné priateľstvá vo svete rastlín a zvierat. Přihlašte se a napište ho.

jasminecka
23.09.2023 4 z 5

Napad zajimavy, provedeni prijatelne - kniha neni tak preplacana, jako jine od tehle autorky... detem se libila, podle veku je zajimaji bud obrazky, nebo text.
Zajimavy napad na test, jaky jsi kamarad, na konci knihy.

MilackovaN
15.11.2021 5 z 5

Krásně ilustrovaná knížka, která byla velice poučná i pro mě, jakožto dospělého. Je tam spousta informací, někdy možná až moc. Ale pro nějakého zvědavého milovníka přírody a zvířátek může být přínosná.

barcc85
01.05.2021 5 z 5

Jako vždy překrásné ilustrace...a plno zajímavých informací o kterých jsem doposud neměla tušení.

Možná někdo namítne ze kniha je encyklopedii....a tudíž je pro starší, přesto doporučuji všem. 3 lety synek ji miluje...umí již převyprávět různá zvířecí spojenectví a tolik legrace při předvádění,jak to mezi zvířaty funguje, už jsme si dlouho neužili.

Knižní novinky (19. týden)

05.05.2019

Knižní novinky (13. týden)

24.03.2019

Kniha Nezvyčajné priateľstvá vo svete rastlín a zvierat v seznamech