Notting Hill pod sněhem přehled

Notting Hill pod sněhem
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457513/bmid_notting-hill-pod-snehem-Uf6-457513.jpeg 4 349 349

S láskou série

Najde pravou lásku dřív, než roztaje sníh? Violu v londýnském metru zaujme muž, který musí být tím pravým. Mají totiž spolupracovat na stejném školním vánočním představení, což nemůže být náhoda. Hráčka na violu touží po svátcích plných lásky. Ale Nate není zrovna ideálním adeptem. Kromě dcerky má také manželku, která dala přednost kariéře v zahraničí, ale kdykoliv se může vrátit domů. Vysnila si Viola příliš nereálný dárek? Vánoce jsou přece časem splněných přání… i těch nejodvážnějších.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Motto

Notting Hill in the Snow, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Notting Hill pod sněhem. Přihlašte se a napište ho.

Hana62
04.11.2024 3 z 5

Za mě žádné překvapení. To, co jsem očekávala, se vyplnilo. Pohodové čtení, relax. Tyto knihy mi pomáhají k odreagování od thrillerů.

Blanc2301
03.11.2024 3 z 5

No, nevím... miluji tuto sérii i Romantické útěky, ale tentokrát mi ta knížka nesedla. Za mně byla nejslabší.
Ano malá Grace byla úžasná, ale ostatní postavy jsem si nějak nestihla oblíbit.
V mnoha věcech souhlasím s Paige.Turner.
Přesto dám 3 hvězdičky, moc se mi líbila atmosféra vánoc a samozřejmě jiskření mezi Violou a Natem.
Jo, a včera jsem objevila novou knihu " S láskou z parku", už ji mám doma a těším se až na ni dojde řada.

Paige.Turner
26.10.2024 1 z 5

(SPOILER) Bezkonkurenčně nejslabší díl ze série i od autorky vůbec!
Ani jedna postava mi nebyla vůbec sympatická. Absurdně se chovající rodina jako klasická záporná stránka, kterou měla vyvažovat hodná Viola, která se neumí vzepřít, ale na mě to nefungovalo. Jak byla jinak docela samostatná a šla si za svým, tu její vynucenou ochotu jsem jí tím pádem vůbec nevěřila. Nate byl taky úplně mimo. Nejdřív mu dělá problém menší zpoždění, které mělo jakože zradit chudáka věčně zklamané dítě, aby sám několikrát nestíhal/měnil plány a ještě se úplně vykroutil z plánování besídky, bez zásadního důvodu, když mu chůvu zastala Viola. Nejdřív obavy, jestli perníková chaloupka nebude pro dítě zbytečně matoucí příslib, a pak si tam Violu nakvartýruje a nechá jí dělat chůvu, kuchařku a organizátorku Vánoc.
Celý koncept školního vystoupení byl dost neuvěřitelný, určitě by to hodili celé na krk někomu cizímu, včetně kostýmů, jasně.
Milostná linka, vlastně neexistující, protože s dítětem v domě proboha nikdy, byla nahrazena křečovitými narážkami a rádoby flirtem někde v restauraci, vykání rovnou přešlo v "a až nikdo nebude doma, můžeme mít konečně sex".
Navrátivší se manželka nejdřív jakože procitla, že jí chybí rodinný život, aby z ní udělali monstrum, co vyhazuje vánoční stromky a nechodí na besídky. Jak jinak ji totiž definitivně odklidit bez nutnosti nějaké hlubší psychologie, že. Takže z večeře se pro jistotu vůbec nevrátí, šla asi rovnou na letiště, aniž by se rozloučila s dcerou, nebo si přinejmenším sbalila? To asi těžko.
No prostě tady nefungovalo vůbec nic. Ani tu vánoční atmosféru jsem nijak moc necítila, vadí mi (ve všech knihách) věčné zmiňování konkrétních značek a obchodů, má snad autorka nějaké provize? K ději to nijak nepřispívá a působí to zbytečně rušivě, stereotypně.
Jedna hvězda dolů za hrozný strojový a křečovitý překlad a k tomu ještě množství chyb ("posluš si"), překlepů, vynechaných či naopak zdvojených slov. Šílenost. Vlastně ani nevím, za co ta zbývající jedna hvězda je, asi za zajímavý, i když jen povrchní náhled do hudebního světa.

Knižní novinky (48. týden)

22.11.2020

Knižní novinky (44. týden)

25.10.2020

Kniha Notting Hill pod sněhem v seznamech