Omáčky - Bylinky a koření přehled

Omáčky - Bylinky a koření
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233986/bmid_omacky-bylinky-a-koreni-233986.jpg 5 3 3

V lexikonových částech této rozsáhlé publikace najdete všechny základní informace o koření a bylinkách používaných v kuchyni, od anýzu a anděliky přes majoránku, petržel a řeřichu až po Wasabi a zlatobýl, stejně jako pestrý výběr omáček ze zeleniny, masa i ovoce v těch nejrozmanitějších obměnách. Praktickými otázkami týkajícími se způsobu zpracování a tepelné úpravy včetně rad k nákupu, uskladnění a přípravě se zabývají kapitoly s názvem Rady pro kuchaře, Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Bohatý obrazový materiál, zajímavé odborné informace a poutavé reportáže a celá řada návodů probudí v každém kuchaři chuť na lahodnou a náročnou kuchyni, v níž prokáže své mistrovství.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Omáčky - Bylinky a koření. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (4)

JancaMia
04.10.2022 5 z 5

Kniha má ještě několik pokračování - ovoce a zelenina, maso a zvěřina, ryby a mořské plody a všechny tytto enckylopedie vycházejí z původní bible šéfkuchaře Food kde je úplně vše a v těchto dalších jsou ty které suroviny brány více do hloubky .. pro ty kdo jsou profi kuchaři anebo mají kuchařinu jako koníček nepostradatelné příručky.

kristyna1297
26.08.2020

Tato kniha je pro mě bible :) je uzasna!


bara17
24.02.2016

Nevíte kde bych ji sehnala prosím?

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Omáčky - Bylinky a koření v seznamech

v Přečtených3x
v Knihotéce3x
v Chci si koupit1x

Štítky knihy

bylinky kuchařky koření omáčky bylinky v kuchyni

Autorovy další knížky

Christian Teubner
německá, 1933
2011  93%Omáčky - Bylinky a koření
1994  80%Pečeme s potěšením
2006  100%Bible šéfkuchaře FOOD
2008  93%Ovoce a zelenina
1993  100%Vaříme s potěšením