Omáčky - Bylinky a koření hodnocení
Christian Teubner
V lexikonových částech této rozsáhlé publikace najdete všechny základní informace o koření a bylinkách používaných v kuchyni, od anýzu a anděliky přes majoránku, petržel a řeřichu až po Wasabi a zlatobýl, stejně jako pestrý výběr omáček ze zeleniny, masa i ovoce v těch nejrozmanitějších obměnách. Praktickými otázkami týkajícími se způsobu zpracování a tepelné úpravy včetně rad k nákupu, uskladnění a přípravě se zabývají kapitoly s názvem Rady pro kuchaře, Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Bohatý obrazový materiál, zajímavé odborné informace a poutavé reportáže a celá řada návodů probudí v každém kuchaři chuť na lahodnou a náročnou kuchyni, v níž prokáže své mistrovství.... celý text
5 |
|
2 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Omáčky - Bylinky a koření: 93 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
bylinky kuchařky koření omáčky bylinky v kuchyni
Autorovy další knížky
2011 | Omáčky - Bylinky a koření |
1994 | Pečeme s potěšením |
2006 | Bible šéfkuchaře FOOD |
2008 | Ovoce a zelenina |
1993 | Vaříme s potěšením |