Omáčky - Bylinky a koření tempo & emoce

Omáčky - Bylinky a koření
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233986/bmid_omacky-bylinky-a-koreni-233986.jpg 5 3 3

V lexikonových částech této rozsáhlé publikace najdete všechny základní informace o koření a bylinkách používaných v kuchyni, od anýzu a anděliky přes majoránku, petržel a řeřichu až po Wasabi a zlatobýl, stejně jako pestrý výběr omáček ze zeleniny, masa i ovoce v těch nejrozmanitějších obměnách. Praktickými otázkami týkajícími se způsobu zpracování a tepelné úpravy včetně rad k nákupu, uskladnění a přípravě se zabývají kapitoly s názvem Rady pro kuchaře, Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Bohatý obrazový materiál, zajímavé odborné informace a poutavé reportáže a celá řada návodů probudí v každém kuchaři chuť na lahodnou a náročnou kuchyni, v níž prokáže své mistrovství.... celý text


Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.

Štítky knihy

bylinky kuchařky koření omáčky bylinky v kuchyni

Autorovy další knížky

Christian Teubner
německá, 1933
2011  93%Omáčky - Bylinky a koření
1994  80%Pečeme s potěšením
2006  100%Bible šéfkuchaře FOOD
2008  93%Ovoce a zelenina
1993  100%Vaříme s potěšením