O takový věci se nelže! přehled

O takový věci se nelže!
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539860/bmid_one-piece-o-takovy-veci-se-nelze.jpg 5 31 31

One Piece série

< 3. díl >

Když se Luffy dozvěděl, že Nami je úžasná navigátorka a Buggy má mapu Velkého pásu, okamžitě se zapojil do boje a nakonec stanul proti nepřátelskému kapitánovi. Jenže Buggy také patří k těm, kdo okusili ďábelské ovoce, a navíc se údajně zná se Shanksem...

Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Don't Get Fooled Again


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize O takový věci se nelže!. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (10)

faba
24.09.2024 5 z 5

I'm gonna be the king of the pirates. (Mám na tričku spolu s Luffym.)
Jedeme dál.
Buggy na scéně a je naládován kouzelným ovocem. A co je nejhorší?! Zničil Luffymu jeho nejcennější poklad, jeho slaměný klobouk. A to se nedělá!
Taky špatně skončí...
Příběh plný humorných hlášek, nových postav a děje, který odsýpá tak rychle, že je kniha najednou na konci...
...ještě, že je tu hned další díl.

PrincaListicka
24.09.2024 5 z 5

Vážené pirátky, vážení piráti, tentokrát si společně s třetím dílem mangy One piece vysvětlíme, o jakých věcech se nelže.

Nami a Zoro pod vedením kapitána Luffyho řeší významný problém. Vyrazit na širé moře bez jídla není moc dobrý nápad. Naštěstí ale brzy doplují k ostrovu, který je ovšem chráněný ostrovním duchem. Jídlo sice neseženou, ale zato poznají roztodivné tvory a získají důležité ponaučení. Nakonec zakotví u mírumilovné vesničky, kde se setkají s "mocným kapitánem" Usoppem, synem piráta sloužícího pod Shanksem, kterého většina lidí má jen za mluvku, ovšem jen do chvíle než se seznámí s Luffym a odhalí tajemství, které skrývá upjatý komorník.

Třetí díl, byl převelice vtipný, hlavně pokud se zaměřím na pasáž se strážcem ostrova, která byla velice zábavná. Tím ovšem nechci říci, že by pasáže s Usoppem nebyli vtipné, jenže jsou do jisté míry i smutné. Tempo poměrně rychle graduje a dává tušit, co nás bude čekat v dalším díle.

Dobrou zprávou je, že čtvrtý díl tohoto skvělého pirátského dobrodružství už dorazil do knihkupectví, a pokračování Luffyho příběhu tak na sebe nenechá dlouho čekat.


Áňa 998
11.09.2024 4 z 5

Další díl One Piece je tady, už třetí v pořadí. V anime jsem už o dost dál, ale je strašně super si zopakovat začátky Luffyho posádky. Ani by mě nenapadlo, na Kolín věcí jsem zapomněla. To se mi ale nestalo u Buggyho, kterého tu potkáváme!
.
Manga na sebe hezky navazuje, takže stačí nakouknout do předchozího dílu, pokud si ho nepamatujete, a hned víte, co se děje.
.
Buggy je tady jako hlavní zaporák a boj s ním si prostřednictvím mangy fakt užijete. Dokonce se můžete těšit na malý flashback, díky kterému o dost víc věcí dává smysl.
.
Kromě bojů se ale i na mapě posouváme dál. Přichází moje oblíbená část s pirátem v bedně (to je mimochodem super odbočka s poučením), a dostáváme se k Usoppovi, který má do budoucna rozhodně co říct.
.
Manga začíná rychle utíkat. Pořád se něco děje, ani jednou jsem se nenudila. Zároveň je to legrace, litá jedna hláška za druhou.
.
Třetí díl začal přidávat na rychlosti a já si ho moc užila. Už teď se těším na další Luffyho dobrodružství. Další díl mangy by měl vycházet v polovině září, takže buďte na značkách!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Hodinářův trik, Zabít královnu a další knižní novinky (31. týden)

28.07.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha O takový věci se nelže! v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených36x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Eiičiró Oda
japonská, 1975
2024  95%Romance Dawn: Dobrodružství začíná
2024  89%Střet s Buggyho posádkou!
2024  91%O takový věci se nelže!
2024  93%Půlměsíc
Skrýt reklamy