Půlměsíc přehled

Půlměsíc
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542047/bmid_pulmesic.jpg 4 24 24

One Piece série

Na Usoppovu mírumilovnou vesnici se chystají zaútočit piráti! Luffy s ostatními se domluvili, že si na ně počíhají na pobřeží a zastaví je dřív, než stihnou proniknoutdo vesnice, ale Kurova posádka pořád ne a ne připlout. V tom se k našim hrdinům donese hluk z pláže na opačné straně ostrova…

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew

The Black Cat Pirates, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Půlměsíc. Přihlašte se a napište ho.

Hor89
23.10.2024 4 z 5

Čtvrtý One Piece pokračuje v dějové lince s Usoppem, který prochází zajímavým vývojen, a není tak otravný jako v předcházejícím díle. Z kapitána Kura se klube povedený záporák. Příběh je trochu natahovaný, ale velké plus je plno akce a vtipných scének. Děj, podobně jako u druhého dílu, končí v nejlepším. Dost vtipné jsou i autorovy odpovědi na dotazy fanoušků.

Voliarty
12.10.2024 4 z 5

Minule som nevedel, čo si mám o Usoppovi myslieť. Po tomto diely som si ho obľúbil. Páči sa mi, že je vlastne variáciou na príbeh ,,Chlapec. ktorý kričal vlk".

Kapitán Kuro ma nesklamal. Z doterajších protivníkov sa jedná o asi toho najkrutejšieho.

Nami sa tentoraz dohadovala so Zorom a je to rovnako zábavné, ako to bolo s Luffym v predchádzajúcom diele.

Mám malý pocit, že sa nám tu opakuje postup deja z predchádzajúcich kníh. SPOILER: Zoro bojuje s pirátmi a na konci proti sebe stoja Luffy a nepriateľský kapitán, pričom k ich boju dôjde až v ďalšom diely. Podobne to bolo aj s Buggym. KONIEC SPOLERu. Nie, že by mi to vadilo.

Štvrtý diel pekne pracuje s novými postavami, ktoré nám minule predviedol a ja som s ním spokojný.

pejty
26.09.2024 5 z 5

Miluji tuto mangu a tento díl není výjimkou. Dobrodružství pokračuje a napětí se stupňuje. Jako vždy úžasný.

Kniha Půlměsíc v seznamech

piráti manga

Eiičiró Oda
japonská, 1975
2024  94%Romance Dawn: Dobrodružství začíná
2024  89%Střet s Buggyho posádkou!
2024  91%O takový věci se nelže!
2024  88%Půlměsíc
2024  100%Komu zvoní hrana