Romance Dawn: Dobrodružství začíná přehled
Eiičiró Oda
Nadešel zlatý věk pirátů. Období honby za One Piecem – Velkým pokladem, který po sobě zanechal legendární Gold Roger a za nímž se na moře pod pirátskou vlajkou vydalo nespočet mužů a žen prahnoucích po slávě. Ti všichni učarovali chlapci Luffymu, který následuje jejich příkladu a hodlá se stát králem pirátů.
Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: 2024 , CrewOriginální název:
Romance Dawn, 1997
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Romance Dawn: Dobrodružství začíná. Přihlašte se a napište ho.
Jsem až absurdně velký fanoušek One Piece, a tak už tuto mangu čtu poněkolikáté, ale poprvé v češtině. A můžu jen chválit, česká verze se nadmíru povedla, překlad není krkolomný, vtipy a výrazivo postav se taky zachovaly. O obsahu není třeba už mluvit, je tu tisíckrát. Tak ať se dočkáme konce (psáno v roce 2024 :D)!
Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)
26.05.2024
Kniha Romance Dawn: Dobrodružství začíná v seznamech
piráti manga zfilmováno – TV seriál
2024 | Romance Dawn: Dobrodružství začíná |
2024 | Střet s Buggyho posádkou! |
2024 | O takový věci se nelže! |
2024 | Půlměsíc |
2024 | Komu zvoní hrana |
Připravte si slamáky, začíná jízda vašeho života!
A že ta jízda začíná ve velkém stylu: budete se smát. No, a potom smát. A kdyby byla náhodou začala být trochu nuda, nezapomeňte na to hlavní. Na to, jak se budete smát.
V prvním díle se postupně dává dohromady posádka lidí, kteří by si asi původně spolu k pivu nesedli. Ale... možná o to je větší zábava, když si spolu sednou k jídlu. Piva netřeba. Akorát by jim teklo nosem. Od toho smíchu.
Pokud z tohohle komentáře nešlo poznat, jak moc jsem nadšená, tak to sem pro jistotu napíšu. Jsem nadšená.
Takže jo. Připravte si slamáky, začíná jízda vašeho života!