Opravdové zločiny 3 přehled

Opravdové zločiny 3
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535056/bmid_opravdove-zlociny-3-6601ac0b71f5e.jpg 4 29 29

Do třetice všeho krvavého! Další pokračování bestselleru podle oceněného podcastu. Brutální i záhadné případy opět ožívají v nervydrásající sbírce příběhů. Lucie Bechynková, jedna z tvůrkyň podcastového fenoménu Opravdové zločiny, vás provede ponurými událostmi z různých koutů světa. Čeká vás jeden z nejhorších sériových vrahů německé historie, francouzský zabiják spalující své oběti v kamnech, americký Dům hrůzy nebo neuvěřitelný osud stalkera, který se stal partnerem zpěvačky švédské skupiny ABBA. A tím to nekončí – připravte se, že na povrch vyplavou nejděsivější stránky lidské povahy…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Opravdové zločiny 3. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (4)

okeey
15.09.2024 5 z 5

Lucka Bechynková už je u mě sázka na jistotu. Krásné zpracování knihy pro potěchu oka z hlediska ilustrací a přehlednost pro praktickou stránku. To, že u opravdových zločinů (četbě, poslechu či dokumentu) se u vás projeví spoustu emocí, pokud nejste citliví jako pařez, vám asi nemusím říkat, pochybuju, že tato kniha je něčí první v žánru true crime. Vyprávění a popis zločinů je jasné, přehledné, žádná zbytečná omáčka kolem a jako bonus dva rozhovory s muži, kteří jsou významnými osobnostmi na poli kriminalistiky. Dozvěděla jsem se zase spoustu věcí, čtení jsem si užila tak, jak si to opravdových zločinů v rámci možností užít jde.

Eliza20
03.08.2024 3 z 5

Nakladatelství nastole se v mých očích moc nevyznamenalo. Za knihu jsem zaplatila 449,--Kč abych až v průběhu čtení zjistila, že je chybně natisklá. Kapitola "Šaty které zabíjely" nemá stran šest, ale necelou stranu a půl a kapitoly "Franklin Castle" a Jemma Mitchell" chybí v knize úplně. Velmi mě to zklamalo.


Áňa 998
06.06.2024 5 z 5

Za knihu v rámci #spoluprace moc děkuji @albatrosmedia
.
Třetí kniha Opravdových zločinů je na světě! Jako správný zločinožrout jsem si ji nemohla nechat ujít! A protože jsem s podcastem trochu pozadu, většina případů pro mě byla neznámá, jak jsem zjistila po zkouknutí obsahu, takže těšení obrovské!
.
Kniha zároveň vyšla v novém nakladatelství @knihynastole kde najdete knihy na aktuální trendy.
.
Hned co mi kniha přišla, tak jsem se pustila do čtení. Vždycky jsem si dala pár případů denně a za chvíli jsem měla dočteno. Mám pocit, že autorka se s každou knihou zlepšuje. Čtení bylo plynulé, nijak jsem se nezasekávala a případy mě bavily.
.
Při čtení můžete narazit na černobílé fotografie, kterých byl možná uvítala více. Díky nim si ještě víc uvědomíte, že je to pravda, fakt se to stalo.. a když to doputuje do vaší hlavy, přichází husí kůže.
.
Můžete se těšit na případy jako Asha Degree, Joe Massino, Emma Walker, Henri Landru, Susan Monica, vraždu skautek a další..
.
Za mě asi zatím nejlepší kniha od autorky, strašně mě bavila a nutí mě si najít více času na podcast. Pro čtenáře, kteří si rádi čtou o Tru crime je tohle prostě nezbytnost!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Opravdové zločiny 3 v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených34x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce58x
v Chystám se číst36x
v Chci si koupit28x
v dalších seznamech1x