Osm přehled
Radka Třeštíková
Nový román Radky Třeštíkové, nejčtenější české autorky součastnosti! Příběh o několika láskách s jednou detektivní zápletkou. Začíná nečekaně skoro koncem a končí začátkem. Hlavní hrdinka Míša je následkem střelného poranění v bezvědomí. Kdo jí chtěl ublížit a proč, když ji všichni měli rádi? A co se stane, až se Míša probudí a ze svého života si bude pamatovat jenom něco?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osm. Přihlašte se a napište ho.
Napad mela autorka skvely, zpracovani uz trosku horsi. Misty byla kniha trosku prekombinovana a nabrala zbytecne rychly spad. Cetlo se to ale dobre a konec me mile prekvapil.
Dobře napsané. Zajímavě vystavěný příběh. Trochu mi vadila ta rozhozená posloupnost děje. Nevím, jak ostatní čtenáři, ale já v druhé části knížky pořád listovala dopředu, abych si ujasnila, kdo je kdo. Chápu autorčin záměr a kdyby to byl film a zapamatovala bych si tváře hlavních aktérů, tak bych to brala jako super nápad, v knížce to moc nefunguje.
20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2017
11.01.2018
10 právě čtených knih podle uživatelů Databáze (říjen)
15.10.2017
Žebříček nejprodávanějších eknih (srpen)
18.09.2017
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Osm v seznamech
v Přečtených | 5 173x |
ve Čtenářské výzvě | 1 195x |
pro ženy partnerské vztahy rodina rodinné vztahy domácí násilí české detektivky a krimi
2016 | Bábovky |
2017 | Osm |
2018 | Veselí |
2020 | Foukneš do pěny |
2023 | Kde jsi, když nejsi |
Knížka se četla skvěle, ale konec mě zklamal.