Ovoce a zelenina ve výživě člověka přehled
D. K. Šapiro , kolektiv autorů
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178521/bmid_ovoce-a-zelenina-ve-vyzive-cloveka-YZk-178521.jpg
5
2
2
Kniha seznamuje čtenáře s biologickými zvláštnostmi základních druhů ovoce a zeleniny, jejich léčivými a nutričními vlastnostmi. Obsahuje četné předpisy na přípravu jídel. U jednotlivých druhů jsou doplněny významné odrůdy pěstované v podmínkách ČR.
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1988 , SZN - Státní zemědělské nakladatelstvíOriginální název:
Plody i ivošči v pitanii čelověka, 1983
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ovoce a zelenina ve výživě člověka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Ovoce a zelenina ve výživě člověka v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Knihotéce | 6x |
tuhle knihu máme přes 30 let jsou zde skvělé úpravy zeleniny jak se dělaly v bývalém SSSR, ale třeba i v Bulharsku, například mléčně kvašená červená řepa, kvašené papriky plněné rajčaty a cibulí a další u nás málo známé věci na kvašenou zeleninu, která je nyní velmi populární viz korejské kimchi, pickles.Kniha aktuální i dnes doporučuji.