Ovoce a zelenina ve výživě člověka přehled

Ovoce a zelenina ve výživě člověka
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178521/bmid_ovoce-a-zelenina-ve-vyzive-cloveka-YZk-178521.jpg 5 2 2

Kniha seznamuje čtenáře s biologickými zvláštnostmi základních druhů ovoce a zeleniny, jejich léčivými a nutričními vlastnostmi. Obsahuje četné předpisy na přípravu jídel. U jednotlivých druhů jsou doplněny významné odrůdy pěstované v podmínkách ČR.

Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: , SZN - Státní zemědělské nakladatelství
Originální název:

Plody i ivošči v pitanii čelověka, 1983


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ovoce a zelenina ve výživě člověka. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

vvikingg
30.01.2023 5 z 5

tuhle knihu máme přes 30 let jsou zde skvělé úpravy zeleniny jak se dělaly v bývalém SSSR, ale třeba i v Bulharsku, například mléčně kvašená červená řepa, kvašené papriky plněné rajčaty a cibulí a další u nás málo známé věci na kvašenou zeleninu, která je nyní velmi populární viz korejské kimchi, pickles.Kniha aktuální i dnes doporučuji.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ovoce a zelenina ve výživě člověka v seznamech

v Přečtených4x
v Knihotéce6x