Pečeme chleba: Voňavý poklad z trouby přehled
Anna Walz
Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! Z mouky, vody, soli a trošky droždí vznikne nadýchaný bílý chléb, křupavé housky nebo sladcí skořicoví šneci. A se špaldovým chlebem se lněnými semínky nebo výrazným chlebem z tmavého piva můžete být v mžiku konkurencí pro pekaře za rohem. Ale nechte si na pečení čas a vychutnejte si ho všemi smysly. Určitě se vám to vyplatí. Nejpozději u prvního ochutnání křupavé, teplé a fantasticky voňavé kůrky vašeho vlastnoručně upečeného chleba totiž pochopíte.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pečeme chleba: Voňavý poklad z trouby. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (3)
Mám velmi ráda doma pečený chléb ,který vám provoní celý byt. Půjčila jsem si tuto útlou knížečku a vyzkoušela některé recepty a jsou dobré,doplněné fotografiemi.Najdeme zde také návod na přípravu kvásku a různé tipy,jak správně zacházet s těstem .
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Pečeme chleba: Voňavý poklad z trouby v seznamech
v Přečtených | 5x |
v Knihotéce | 4x |
v Chystám se číst | 3x |
v Chci si koupit | 1x |
Dobrá pomůcka pro všechny milovníky domácího pečiva. Dobře popsané postupy, vhodně doplněno fotografiemi.