Pečeme chleba: Voňavý poklad z trouby podobné
Anna Walz
Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! Z mouky, vody, soli a trošky droždí vznikne nadýchaný bílý chléb, křupavé housky nebo sladcí skořicoví šneci. A se špaldovým chlebem se lněnými semínky nebo výrazným chlebem z tmavého piva můžete být v mžiku konkurencí pro pekaře za rohem. Ale nechte si na pečení čas a vychutnejte si ho všemi smysly. Určitě se vám to vyplatí. Nejpozději u prvního ochutnání křupavé, teplé a fantasticky voňavé kůrky vašeho vlastnoručně upečeného chleba totiž pochopíte.... celý text
Podobné knihy (4)
Chléb z domácí pekárny kolektiv autorůChléb z domácí pekárny - 300 receptů na slaný a sladký chléb, housky, bagety, sladké pečivo, džemy. více
Chléb a domácí pekárny kolektiv autorů
Milujete vůni čerstvého domácího pečiva a nebojíte se zkoušet nové, neotřelé recepty? Možná dokonce uvažujete o koupi domácí pekárny nebo ji už vlastníte? Pak je výpravná kniha CHLÉB A DOMÁCÍ PEKÁRNY určena právě vám. více
Domácí chléb a jiné pečivo Cécile Decaux
Kniha plná praktických rad a spousty lahodných receptů pro každého, kdo chce začít používat domácí pekárnu. Seznamí vás s možnými ingrediencemi, pomůckami, vlastnostmi domácí pekárny. Naleznete zde také praktické tipy, a... více
Poctivý domácí chléb Emmanuel Hadjiandreou
Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna. V posledních letech došlo k rozm... více