Poctivý domácí chléb
Emmanuel Hadjiandreou
Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna. V posledních letech došlo k rozmachu výroby nejrůznějších druhů chleba, jimiž se pekárny, supermarkety a farmářské trhy snaží uspokojit vzrůstající poptávku po autentických bochnících inspirovaných recepty z různých koutů světa. A sami lidé dnes znovuobjevují radost z podomácku upečeného chleba, který nejen šetří peníze, ale souzní i se snahami o návrat ke kořenům a touhou vytvořit vlastníma rukama něco uspokojujícího.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2014 , Slovart (ČR)Originální název:
How to make bread, 2011
více info...
Přidat komentář
Skvělá kniha ,pro domácí pečení ,ve které se naučíme, jak si doma dobře upéct chléb a pečivo .U každého receptu je vyobrazen postup , jak těsto vytvořit, zpracovat, tvarovat a následně hotový výtvor.