Poctivý domácí chléb tempo & emoce

Poctivý domácí chléb
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/220438/bmid_poctivy-domaci-chleb-JFW-220438.jpg 5 8 8

Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna. V posledních letech došlo k rozmachu výroby nejrůznějších druhů chleba, jimiž se pekárny, supermarkety a farmářské trhy snaží uspokojit vzrůstající poptávku po autentických bochnících inspirovaných recepty z různých koutů světa. A sami lidé dnes znovuobjevují radost z podomácku upečeného chleba, který nejen šetří peníze, ale souzní i se snahami o návrat ke kořenům a touhou vytvořit vlastníma rukama něco uspokojujícího.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

How to make bread, 2011


více info...

Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.

Štítky knihy

chléb domácí pekárna (spotřebič)

Autorovy knížky

2014  98%Poctivý domácí chléb