Poctivý domácí chléb přehled
Emmanuel Hadjiandreou
Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna. V posledních letech došlo k rozmachu výroby nejrůznějších druhů chleba, jimiž se pekárny, supermarkety a farmářské trhy snaží uspokojit vzrůstající poptávku po autentických bochnících inspirovaných recepty z různých koutů světa. A sami lidé dnes znovuobjevují radost z podomácku upečeného chleba, který nejen šetří peníze, ale souzní i se snahami o návrat ke kořenům a touhou vytvořit vlastníma rukama něco uspokojujícího.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2014 , Slovart (ČR)Originální název:
How to make bread, 2011
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poctivý domácí chléb. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Poctivý domácí chléb v seznamech
v Přečtených | 9x |
v Doporučených | 4x |
v Knihotéce | 9x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 9x |
Skvělá kniha ,pro domácí pečení ,ve které se naučíme, jak si doma dobře upéct chléb a pečivo .U každého receptu je vyobrazen postup , jak těsto vytvořit, zpracovat, tvarovat a následně hotový výtvor.