Péct, milovat a žít přehled

Péct, milovat a žít
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420409/bmid_pect-milovat-a-zit-awZ-420409.jpg 4 84 84

Josef Maršálek je navzdory svému mládí velice úspěšný a světově proslulý cukrář. Dlouhá léta působil ve Velké Británii, kde dosáhl významného postavení ve slavném obchodním domě Harrods a vypracoval se na jednoho z nejrenomovanějších odborníků svého oboru. Pomáhal také zakládat cukrářský podnik v Indii, cestoval a inspiraci hledal po celém světě. Před pár lety se vrátil do Čech a snaží se zúročit své bohaté zkušenosti ve vlastním podniku, je porotcem populární televizní cukrářské soutěže, vyučuje, píše, peče, dál miluje život a těší se na každou jeho výzvu. O tom, jak se naučil péct u svých babiček, jak začínal v Bathu, jak žil jako velký šéf neobyčejného provozu či jak narazil po návratu do Čech, vypráví v autobiografii doplněné mnoha fotografiemi i recepty.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Péct, milovat a žít. Přihlašte se a napište ho.

Kopretina_aku
04.02.2024 3 z 5

Zajímavý životní příběh o tom, co dokáže píle, odhodlání a vůle jít si za svým snem a za to jistě pan Maršálek zaslouží obdiv a uznání. Ke konci už v knize zaváněla velmi často samochvála a to mi vadilo.

Jane2016
01.02.2024 5 z 5

Pana Josefa Maršálka jsem si zamilovala během sledování pořadu Peče celá země. Jeho osobnost a smysl pro humor, to je něco kouzelného. A jak u mě bývá zvykem, okamžitě jsem si pustila všechny dostupné rozhovory a články s ním. A oblíbila jsem si ho ještě více. Proto, když jsem si všimla, že napsal pár knih, okamžitě jsem si jednu musela objednat.

Životní příběh pana Maršálka je inspirující. Tak naplněný a zajímavý, že Vám z toho během čtení jde hlava kolem. Kniha je navíc doplněná spoustou fotek, takže nemáte problém si většinu lidí, kteří do jeho života zasahovali představit. Příběh je napěchovaný smyslem pro humor a láskou k životu. Já si užívala opravdu každou větu a z knihy jsem nadšená. Doporučuji ji všem!

bosorka78
07.01.2024 5 z 5

Pan Maršálek mě oslovil pořadem Buchty po ránu a já si od něj převzala spoustu užitečných rad pro pečení,ale že má za sebou tolik mimořádných úspěchů jsem opravdu netušila. Jsem moc ráda, že jsem si tuhle knihu přečetla a tak poznala cestu tohoto velmi úžasného muže, který nás naučí péct.

Kniha Péct, milovat a žít v seznamech