Planeta idiotů přehled
Roman Bureš
Apokalypsa přišla s širokým úsměvem, ve kterém na nás cenila zuby. Nebyla to žádná hollywoodská kosmická šupa, žádný asteroid nebo supervulkán. Byla nenápadná a plíživá a lidstvo ji vlastně ani nepostřehlo. Nikdy nezapomenu na tu ženu v metru. Byla první a hlas měla jako zvon. Později se k ní přidali další. Stovky tisíc. Miliony. A nakonec miliardy. Byl jsem u toho. Od nesmělého začátku až po trpký konec. A tohle je záznam toho, co jsem viděl a co jsem prožil – moje osobní kronika konce světa.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Planeta idiotů. Přihlašte se a napište ho.
Naprosto perfektní vylíčení plíživého začátku konce světa z pohledu jednoho přeživšího, světe div se , Pražana. To, co se děje, začíná nenápadně, ale končí to převýchovnými tábory. Musel jsem se mnohokrát smát tomu, jak autor začlenil současnost i se současnými vrcholnými jmény do příběhu, to, jak k mému popukání použil jméno Bureš :-) k tomu, aby ho totálně dehonestoval. Kvituji všemi deseti.
Trochu jsem se toho bál, zbytečně. Originální nápad, dobrá hlavní postava, velmi dobře napsané. Doporučuji
„Až jednou zase budeš mít ženu, nestyď se přiznat, že je chytřejší. Může ti to zachránit život.“
„Všechny bych vás láskou SEŽRAL!“
„...proč by se mimozemšťani obtěžovali s invazí? Přeci jim stačí rozšířit ňákej virus a počkat až vychcípáme.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Planeta idiotů v seznamech
Výborné PostApo.
Napínavé, s černým humorem, k zamyšlení, no pak už to byla deprese.
Příliš mě neoslovila obálka, zvláštním způsobem děsivá.
Autor píše velmi dobře, už mám vyhlídnuté další knihy.