Hon na knížete Draculu přehled
Kerri Maniscalco
Po stopách Jacka Rozparovače série
Když Audrey Rose Wadsworthová se zděšením odhalila pravou identitu Jacka Rozparovače, potřebuje utéci Londýnu i svým zdejším vzpomínkám. Společně s arogantním, ale okouzlujícím Thomasem putuje až do temného srdce Rumunska, kde se nachází jedna z nejlepších škol soudní medicíny v Evropě... a stejně tak i další známý vrah, Vlad III., se svou legendární krvežíznivostí. Ale Audreyin životní sen je brzy znehodnocen brutálními nálezy na chodbách hrozivého školního zámku, načež je dívka donucena vyšetřovat zvláštně povědomé vraždy. A to, co najde, v ní opět probudí její příšerné strachy. V tomto pokračování strhujícího debutu Kerri Maniscalco, Po stopách Jacka Rozparovače, se setkáváme s dalšími bizarními vraždami v zámku Vlada III., též známého pod jménem Drákula. Mohly by to být vraždy podle předlohy... Nebo se zvrácený zabiják vrátil do světa živých?... celý text
Literatura světová Horory Pro ženy
Vydáno: 2022 , King CoolOriginální název:
Hunting Prince Dracula, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hon na knížete Draculu. Přihlašte se a napište ho.
Sice jsem začala nechtěně číst druhý díl, ale vůbec to nevadilo. Tento díl byl samostatný. Bylo to trošku z jiného soudku - z pitevního a detektivního pohledu, ale vůbec mi to nevadilo a zakoupila jsem si další díly. Takže za mě super počtení plné akce. Do poslední chvíle jsem netušila kdo je vrahem a rozzuzlení bylo velice překvapivé.
Druhe pokračovanie s dvojicou Audrey Rose a Thomasom nas privádza do Rumunska na hrad Draculu, kde sa pousilujú dostať sa na prestížnu školu, kde sa stanú anatónmi.
To, že to majú vo vrecku nie je vôbec isté a Thomasove pokusy ochrániť Audrey pred smečkou neveriacich študentov ju skôr dostáva do polohy chudinky.
Po nálezoch tiel, kedy ich v škole skúmajú a zisťujú, že nezomreli za normálnych okolností, sa Audrey a Thomas ako inak vydávajú po stopách.
Musím povedať, že dlho som sa tak nenasmiala na knihe označenej horor. Thomasove trefné poznámky a Audreyn sarkazmus pri naozaj príšerných situáciách vás núti prestať sa báť a frčať na vlne pohody.
Daciana bola milá vložka do deja a tak túto knihu hodnotím veľmi kladne a teším sa na tretí diel.
Děvčata z Firefly Lane, Chvění kouře a zlata a další knižní novinky (24. týden)
12.06.2022
„„Svět není ani dobrý, ani zlý. Zkrátka je. To my rozhodujeme o tom, jak ho budeme vnímat.““
„Nevěřila jsem, že existuje hranice, kterou by člověk nebyl ochotný překročit, když přijde na ty, které milujeme. Bolavé srdce se neohlíží na morálku. Některé trhliny na něm se nikdy nezacelí.“
„Zrůdy mohou nosit přátelský úsměv, zatímco v temných hlubinách jejich prohnilé duše přebývá ďábel.“
Kniha Hon na knížete Draculu v seznamech
2022 | Království hříšných |