Město páry přehled
Carlos Ruiz Zafón
Pohřebiště zapomenutých knih série
< 5. díl
Kolekce povídek od autora bestsellerové série Stín větru se naposledy vrací do magického světa Barcelony a tajemného prostoru známého jako Pohřebiště zapomenutých knih. Sbírka příběhů sestavená samotným Zafónem a vydaná krátce po jeho náhlé smrti přináší nové informace o známých postavách a objasňuje historii stavby bájné knihovny. Přitom si však zachovává neopakovatelnou atmosféru dobrodružného, napínavého i vášnivého příběhu, který se vryl do paměti i srdcí milionů čtenářů po celém světě.... celý text
Literatura světová Povídky
Vydáno: 2023 , KalibrOriginální název:
La ciudad de vapor, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Město páry. Přihlašte se a napište ho.
Já prostě nemám ráda povídky. Když se začtu tak hned končí. Ale je to krásné rozloučení s dokonalým autem a tajemnou Barcelonou.
Vyšlo poslední dílo skvělého španělského autora
16.01.2023
10 nejčtenějších knih (leden)
15.01.2023
„Člověk dokáže prominou vše, jen ne, když mu někdo řekne pravdu.“
„Potlesk má cenu pouze tehdy, přichází-li ve správný okamžik.“
„Víno činí lidi upřímnými, když je to nejméně zapotřebí, a dodává jim odvahu, když by měli zůstat zbabělými.“
Kniha Město páry v seznamech
tajemno španělská literatura tajemství Barcelona mysteriózní, mystéria magická místa
2018 | Stín větru |
2012 | Marina |
2019 | Labyrint duchů |
2018 | Andělská hra |
2013 | Kníže z mlhy |
Nádherné povídky, poslední kniha z rukou mistra Zafóna.Není k nim co dodat.Atmosféra zachycena skvěle i na malém rozsahu.Za každou povídkou můžete tušit mnohem vrstevnatější tajemný příběh.Gaudí
na Manhattanu to je velká krása a pokud jste byli v jeho chrámu,tak tahle povídka vám zaručeně umocní zážitek .